Engedd el, ami szenvedésben tart




Észrevetted, hogy ez a felgyorsult, hirtelen változásokkal teli időszak megkönnyíti az elengedést? Hiszen csupán rövid idő áll rendelkezésünkre, hogy megoldjunk egy-egy feladatot, máris nyakunkon a következő. Rendkívül sok megtapasztaláson megyünk keresztül mind a múltból cipelt érzéseink által előidézett helyzetek, mind pedig embertársaink által. 


Neked vajon mit kell engedned ahhoz, hogy felszabaduljon lelkednek oly régóta szenvedő része? Amíg nem engeded el a régi energiákat, nem tudsz helyet adni az újnak. 


Viszont a lezárások ebben az időszakban azonnali pozitív eredményt hoznak. 


Nem csak a lelki, de a testi függőségeinktől is érdemes megszabadulnunk, mert alacsonyan tartják rezgésszintünket. Figyelj oda tested jelzéseire, mert megmondja neked, mire van szüksége. 


A párkapcsolati függőségek is teljesen leblokkolják az érzelmek szabad folyását. Fel kell ismerni, hogy mely kapcsolatokat működteti a tiszta szeretet és melyiket a ragaszkodás. Ha tudsz őszinte lenni magadhoz ebben a kérdésben, akkor jó úton haladsz a boldogság felé. 


Teljesen mindegy, kihez fűznek gyengéd érzelmek, ha ő elutasít jelenleg, annak megvan az oka. Talán még egyikőtök sem áll készen a kapcsolódásra. Viszont nem tudhatod, milyen csodákat tartogat számodra ez az időszak, melyben felkészülhetsz a szerelem befogadására. Egyelőre engedd el a görcsös ragaszkodást! Az igaz szerelem feltétel nélküli. Az igaz szerelem nem vár viszonzást. Szerethetsz bárkit a távolból is anélkül, hogy megállítanád és leblokkolnád az életed miatta. Ideje az elengedésnek! Lehet, hogy pont az elengedés leckéje tartja még mindig távol tőled. Hiszen ezt csakis olyan személy tudja megtanítani veled, aki rendkívül közel áll a szívedhez. 


Most, a gyorskarma idejében pillanatok alatt jöhet a felismerés egy-egy helyzet kapcsán. Amint tisztázásra kerül benned a szituáció, máris ott a következő feladat. Még ha kívülről nem is feltűnő, de a lélekben nagyon sok minden történik. 


Ha zavarodottnak érzed magad, illetve körülötted a világot, akkor megnyugodhatsz, mert részt veszel a tisztulásban. Talán most sokkal érzékenyebben reagálunk a körülöttünk zajló eseményekre. Egyedül érezhetjük magunkat, hiszen mindenki a saját megoldandó feladataival van elfoglalva, és ez így van rendjén. Ez egy magányos időszak. 


Az újrakezdés akkor lehetséges, ha elengedjük a múlt szenvedéseit. Így teremtesz helyet az újnak életedben. Sok sikert kívánok hozzá! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések