Mi vár még ránk?

 




Egyre többen megtapasztalják, hogy rengeteg új lehetőség kínálkozik, ha az ember elengedte azt, amire már nincsen szüksége, ami gátolja az előre haladásban. 

Ez nem azt jelenti, hogy magától megvalósulnak a vágyaid, hanem sokkal inkább azt, hogy olyan szituációk jönnek szembe, melyben felismerheted a lehetőségét annak, hogy te magad valóra válthatod az álmaidat. 


Igen, van amikor nem akarjuk észrevenni, amit válaszul kapunk imáinkra, mert nehéz munkának tűnik számunkra. IGEN, tenned kell azért, hogy jobb legyen. Cselekedned NEKED kell! A semmiért nem adnak valamit, ezt ne feledd. Minél nagyobb áldozatot hozol, annál nagyobb a jutalom


Aki elfogadja a sorsát, igyekszik azt jobbá tenni, a leckékből tanulni, az bármilyen élethelyzetben képes jól érezni magát. Neki is ugyanúgy megvannak a feladatai (és cseppet sem kisebbek, mint a többieké), de elfogadja a sorsát, és tudja azt, hogy ami megtörtént, azon már változtatni nem tud. Elengedi a hozzá kapcsolódó neheztelést, fájdalmakat, bűntudatot. Ők az igazán bölcs emberek. Nem azt kérdezgetik folyton, hogy: "DE MIÉRT?" vagy "MIÉRT PONT ÉN?" meg "MIKOR LESZ MÁR VÉGE?", hanem  igyekeznek minél több tanulságot levonni az eseményekből. Bíznak az isteni gondviselésben és tudják, hogy minden értük történik. 


Ebben az időszakban egy számla sem marad kifizetetlenül. Az, hogy mennyi minden vár rád, az attól függ, mennyi a kiegyenlítetlen számlád a múltból. Fontos, hogy ne gyártsunk a már meglévők mellé újabb karmákat. Szeretettel, türelemmel és becsülettel hagyjuk magunk mögött a múltat és zárjunk le dolgokat. 

A mostani időszak megmutatja, mi számunkra az igazi érték. 


Emberek vagyunk, nem kell mindig jónak lennünk. Ugyanakkor kell tudni megbocsátani magunknak. Már ne érdekeljen senki véleménye, tanuld meg magad szeretni. Mert ezt bárki megteheti. És engedd el az irigy, féltékeny, negatív, sikertelen, rosszindulatú emberek kezét, mert semmi szükséged rájuk.


Észrevetted, hogy számtalan olyan szituációt kapsz, amiben ki kell állnod önmagadért? Ki kell bújni az "áldozat" vagy éppen a "tettes" szerepéből. A játszmák világa veszendőben. A jövő divatja az őszinteség, a tisztesség, a becsület...


Nem csupán bízom benne, de tudom, hogy most mindenki learatja, amit az eddigi életeiben elvetett. Mindenki kénytelen felelősséget vállalni az életéért. Ugyanakkor tudom, hogy nem felelek más emberek sorsáért, így nem akarok minden áron, a saját káromra is segíteni. 


Most két lehetőség áll előttünk: Vagy tudatosan haladunk céljaink felé, vagy csúszunk lefelé. Középút nincsen!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések