Szüless újjá az új energiában




Biztos vagyok abban, hogy te is észrevetted, hogy az elmúlt években valami megváltozott a földön. A folyamatos rezgésszint emelkedés hatására óriási változásban vagyunk mind globálisan, mind az egyén szintjén. Egy valami biztos: ez az átalakulás mindenkit kimozdított a kényelmi zónából. 


A “régi” világban, ahol a dualitás játszotta a főszerepet, más Univerzális szabályok uralkodtak, illetve ha pontos szeretnék lenni, azt mondanám,  hogy a karmikus törvények kissé átalakultak az elmúlt években. 


Míg a dualitásban szinte biztosan azt az élet-vonalat vittük végig, amit magunkkal hoztunk, vagyis leszületés előtt megírtunk, addig az új energiában a sokkal nagyobb szabad akarattal könnyűszerrel felülírhatunk bármit. 


Hogy pontosan mi célja ennek a rezgésemelkedésnek, nehéz lenne szavakba önteni. Az egészen biztos, hogy egy új minőséget kap minden, itt a bolygón. A régi világ már nem tudja fenntartani magát. Ez egy óriási tisztulási folyamat. Most csak az tud boldogulni, aki a változással együtt változik. 


Azt már régóta tudjuk, hogy a testünk teljesen analóg a földdel, így ez a rezgésszint emelkedés minket, embereket is érint. Nem tudunk az új energiában a régi, megszokott módon létezni. 


Észreveszed, hogy azok az alacsony rezgésű ételek, italok, élvezeti cikkek, amiket eddig fogyasztottál, már nincsenek jó hatással rád. Testünk igényli a magasabb rezgésű táplálékokat, mint a nyers zöldségek, gyümölcsök. 


Az új energiában megkaptuk azt a kiváltságot, hogy megszabadulhatunk azoktól az ősi terhektől, melyeket magunkkal cipelünk évezredek óta az úton. Rengeteg munka magunkon, hogy elengedjük a régi félelmeket, fájdalmakat, hogy ne ezek irányítsanak bennünket tovább. Véleményem szerint a boldogság, az évekig tartó, tudatos munka gyümölcse. 


Az új energiában, a magasabb rezgésben nem tudsz létezni a régi, megszokott alacsony rezgésű gondolatokkal és érzésekkel. És ez itt a kulcs. Fel kell emelned az érzéseidet… Ez azonban csak akkor lehetséges, ha elengeded a régit. Ha elengeded a neheztelést, az aggódást, az önostorozást. Ha felszabadítod a saját lelkedet. Ha felvállalod azt, aki valójában vagy. Ha nem hagyod, hogy mások határozzanak meg, hanem bízol a megérzéseidben. 


Az új energiában egy boldog, békés, kiegyensúlyozott, félelemmentes élet vár rád. Merj végre lépni, és magad mögött hagyni, ami nem szolgálja a fejlődésed. 


Én tudom, hogy képes vagy rá. Nincs más esélyed, mint megtanulni hinni, bízni önmagadban. Ez most egy olyan időszak, amit nem tud és nem is fog senki más megoldani helyetted. Semmi más esélyed nincs, mint kezedbe venni a sorsodat és olyan irányba fordítani, ami számodra megfelelő! Én drukkolok Neked!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések