A változás évei

 



Az elmúlt évek szélsőségei talán mindannyiunkban felébresztették az egyensúlyra való törekvést. Hatalmas hullámhegyeket és hullámvölgyeket éltünk meg, és szerintem bátran kijelenthetjük, hogy eddigi életünk legembertpróbálóbb, ugyanakkor legtöbb lehetőséget nyújtó időszakát éljük. Küzd egymással a sötét és a fényes oldalunk. 


Görcsösen akarjuk az elengedést, ugyanakkor kapaszkodunk minden fűszálba, ami a múlthoz köt bennünket. Az első hatalmas felismerés mindenkinek az lehet, hogy önmaga nehezíti a sorsát ezzel a paradox viselkedéssel. 


A bennünk levő fény erősítésére törekedjünk, és kevésbé adjunk teret a sötét oldalnak azzal, hogy aggódunk, félünk, gyűlölünk és harcolunk. 


Ne engedjünk a gyűlölködésnek, a manipulációnak, és főleg ne essünk egymásnak ezek miatt. 


Észrevehetően, erős támadásban van a sötét erő. Gyenge embereken keresztül próbálják manipulálni a többit. Önmagukat spirituálisnak tartott “tanítók” esnek egymásnak, óriási ego-harc folyik. Azt gondolom, jobb ebből kimaradni, és őket messziről elkerülni. Hihetetlen számomra, milyen manipulatív tetteket képesek elkövetni a hatalom és megfélemlítés érdekében. 


Aki túl erősnek mutatja magát, aki ledegradál, lenéz és támad másokat, tulajdonképpen a saját kétségbeesését vetíti a világra. Nem tudja iránytani a saját életét, azért próbálkozik a többiével. Megtámadja azt, aki a fény felé tart. 


Tartózkodjatok az olyan “tanítóktól”, társaságoktól, csoportoktól, akik nem fogadják el mások nézeteit. Akik azt gondolják, csak náluk van az igazság. Akik azt hangoztatják, hogy ők kiválasztottak, onnan meneküljetek! Óriási a harc, próbálja a sötét magához rántani, akit csak bír. Ahol gyors megvilágosodást ígérnek, onnan menekülj! A múltad terheitől való megválás hatalmas és hosszú feladat, rajtad kívül senki más nem képes rá.


Ugyanakkor arra kérlek, fogadd el a másik ember nézeteit, tartsd tiszteletben a hitét. Mindannyian máshol tartunk a fejlődésben, és csupán a saját életünkért vagyunk felelősek. Nem tudhatod, a másik miből fog tanulni, és mi kell ahhoz, hogy végre megoldja, amit oly régóta halogat. 


A test-lélek-szellem energiái is kiegyenlítődhetnek, valamint a múlt, jelen és jövő is összekapcsolódik bennünk. Ezért érdemes meditálni, csakráinkat feltölteni, védelmet kérni. Most könnyedebben szabadulhatunk meg régi sérelmektől, és teremthetjük a jövőt. Gondoljuk csak át, milyen tapasztalatokkal gazdagodtunk az elmúlt időszakban. 


Most van az elmúlás, a búcsúzás időszaka. Könnyebben engedünk el bármit, amiről úgy gondoljuk, értékrendünk szerint nincs keresnivalója a jövőnkben. Viszont ha tudjuk, mi az, akkor jobb minél előbb megszabadulni tőle. 


Függetlenítsd magad az eseményektől és az emberektől, ne engedd, hogy hatással legyenek rád! Tudom, ez rendkívül nehéznek tűnik, hiszen ennyi égből pottyant pofon még sosem érkezett az életünkbe. De ha megfelelően kezeljük,  hisszük, hogy ez valami sokkal jobb felé visz bennünket és hálásak vagyunk a megtapasztalásokért, észre fogjuk venni, hogy életünk sokkal nyugodtabbá válik. 


Nem csak a kényelmetlen helyzetektől, hanem a mérgező emberi kapcsolatoktól is ideje megszabadulni. Szép lassan mindenki megtalálja azt, aki az ő szintjén rezeg. Senki sem jobb vagy rosszabb, csupán mások vagyunk. 


Nagyobb késztetést érzünk ebben az időszakban arra, hogy figyeljünk lelkünk hangjára. Megtapasztaljuk, hogy egyedül ő lehet az irányadónk ebben a kaotikus világban. S végre eljön az a pont, amikor hallgatunk is rá, és nem befolyásol, mit mondanak mások. Felvállaljuk magunkat, és nem hagyjuk, hogy megbénítson, legyőzzön a sötétség!

Higgy abban, hogy egy rendkívüli, számodra csupa jót tartogató jövő van kialakulóban, amihez magasabb rezgésbe kell kerülnöd! Ahogy tisztulsz és változol, úgy tisztul és változik a világ abba az irányba, amit magadnak megálmodtál! Szép lassan megérkezel álmaid életébe! 


Kellemes napokat kívánok mindenkinek!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések