Adj esélyt egy új életre az új energiában!




Az elmúlt két-három év mindannyiunk számára tartogatott “meglepetéseket”, amik talán gondolkodóba ejtik az embert. Fontosnak tartom, hogy leginkább azt próbáljuk megfejteni, hogy a mi számunkra milyen üzeneteket rejt a jelen időszak. Vajon mire kaptuk ezt a temérdek időt? 


Azt gondolom, érdemes átgondolnunk a mögöttünk álló néhány évet. Vajon ott tartunk jelenleg, ahol terveink szerint akartunk tartani? 

Vajon mi az, ami oly régóta arra vár, hogy megoldjuk… elfogadjuk… elengedjük…?


Egy teljesen új világ van kialakulóban évek óta. 10-12 éve elkezdődött egy világszintű átalakulás. 

Arra kérlek, gondold át, hogy az elmúlt évtizedben mi minden történt veled? Merrefelé terel a sors? Érezted az isteni vezettetést? Minden esemény célja az, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, és ráérezz a feladataidra. 


Az átalakulás kezdete óta keményen tanítják nekünk az elengedést! Biztos vagyok abban, hogy te is éppen eleget kaptál már. Nem gondolod, hogy ideje kicsit lazábban kezelni a dolgokat?

Arra bíztatlak, engedd el a neheztelést, dühöt embertársaid felé. Szerinted jobb, ha évekig rágódsz olyasvalaki miatt, akinek egyáltalán nem fáj, hogy bántott téged? 

Engedd el a régi barátságokat! Engedd el, ha becsaptak, ha tartoznak neked! Amíg képtelen vagy megtenni, te is ott állsz a kötés végén. Magadat is láncolod a másikhoz! Engedd el, ez már a múlt! Ne akarj beleragadni a régi játszmás világba! Hidd el, az élet benyújtja a számlát neked is, a másiknak is! 

Engedd el a régi, és a viszonzatlan szerelmeket! Vajon mikor becsülöd végre önmagad annyira, hogy kilépsz a számodra méltatlan helyzetekből? Azokból a kapcsolatokból, amik nem építik, hanem rombolják a lelkedet? Azokból, amik nem bizonyítanak, csak ígérnek? Egyet sose feledj! Ha egy ember mást mond, mint amit tesz, mindig a tettek a valódiak!


Engedd el régi, elnyűtt önmagad! Adj esélyt egy új életre az új energiában! Ha körbenézel a világban, tisztán láthatod, hogy csak két út van előttünk: “Vagy emelkedünk, vagy süllyedünk”. A régi, duális világban elég volt sodródnunk az árral, de ez mára megváltozott. Céltudatos, precíz, határozott, tudatos munkára van szükségünk folyamatosan! Azok az emberek szenvednek leginkább, akik nem önmaguk irányítják életüket. Akik hagyják, hogy mások határozzák meg sorsukat. A tudatos ember a változás mellett dönt, legyen bármilyen fájdalmas. 


Hidd el! MINDEN JELENLEGI “LÁTSZÓLAGOS PROBLÉMÁD” ÉS DISZKOMFORT ÉRZÉSED ABBÓL FAKAD, AMIT OLY RÉGÓTA HALOGATSZ. 


Mostmár nagyon keményen mutatja a sors, hogy meg kellene hoznod a döntést. Milyen régen tovább kellett volna már lépned abból a kényelmetlen szituációból… Milyen régen meg kellett volna mondanod, hogy bántott… Milyen régen váltanod kellett volna munkahelyet… Milyen régen ki kellett volna állnod az igazadért… Milyen régen meg kellett volna mondani, mit érzel… Milyen régen el kellett volna kezdened az életmódváltást… milyen régen… milyen régen… Most az élet segít a döntésben!


Tudom, hogy neked is van legalább EGY “milyen régen”… Légy végre őszinte, és valld be magadnak, mi az, amit oly régóta halogatsz. Talán bemagyarázod magadnak, hogy nem is olyan fontos az a bizonyos dolog, vagy bőven ráérsz még vele, a lelked mégis érzi, hogy régen másképp kellene lennie. A lelked sir, hiszen tudja, hogy a boldogságod múlik rajta. 

Tudom, hogy félsz… Félsz az ismeretlentől, félsz az újtól, félsz elhagyni a megszokottat. Még a szenvedéshez is ragaszkodsz. De meg kell értened, hogy senki más nem dönthet helyetted. Senki más nem léphet helyetted. De azt tudom, hogy sokkal könnyebb lesz az életed, ha lépsz! Rengeteg szépség, rengeteg csoda vár rád. Az élet megjutalmaz, ha hosszú idő után bevállalod a változást! Ha megléped azt, amit évek óta halogatsz. Ha elindulsz a boldogságod útján! Mert hidd el, amitől félsz, az egy óriási karmikus feladat. Ha legyőzöd a félelmedet, rengeteg ajándékot ad az élet! 

A félelmedet csak úgy tudhatod magad mögött, ha nekiállsz cselekedni. Menet közben rá fogsz jönni, hogy nem is olyan nehéz. Akkor már nem is érted majd, vajon miért vártál ezzel ennyit. Hidd el, csak elindulni olyan nehéz! Amikor megérkezel, már élménnyé válik az egész út. Akkor már tudni fogod, hogy minden fájdalomnak, félelemnek helye volt az életedben. Minden értelmet nyer.


Mélyen belül talán érzed, ez milyen mértékben vonatkozik rád, életed mely területein van szükség az elengedésre. 

Arra bíztatlak, merj lépni az ismeretlen felé. Vezess be új szokásokat, próbálj ki új dolgokat, egyél minél természetesebb ételeket, és ne rágódj semmin! Fogadd el, ami van, és bízz abban, hogy számodra így a legjobb! És a legfontosabb: HOZD MEG AZT A DÖNTÉST (VISSZAVONHATATLANUL), AMIT OLY RÉGÓTA HALOGATSZ! Fel fogsz szabadulni! Biztos vagyok benne, ha így teszel, rövid időn belül valóra válik néhány álmod! 


Kellemes gondolkodást kívánok! 



Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések