Angyali üzenet



Az elmúlt években olyan események történtek, melyben lemérhettük, hol vannak a határaink. Alázatra és türelemre volt szükség, főként önmagunk felé. 


Ami elromolhatott, el is romlott. Olyan dolgok történtek, amire egyáltalán nem számítottunk. Most tiszta helyzeteket kell teremtenünk minden téren. Meg kell szabadulni a régi, elnyűtt energiáktól. Rengeteg apró bosszúság éri az embereket, melyen le tudják mérni azt, mennyit fejlődtek, változtak az utóbbi időben. Ezek főként olyan események, melyekre nincs befolyásunk, ezzel is gyakorolva az elfogadást… 


Bízz végre abban, hogy szíved mutatja a helyes utat! Régóta tudod, hogy egy óriási változásra van szükség az életedben, mégis kételkedsz intuíciódban. Add át kételyeidet az angyaloknak, hogy megfényesíthessék gondolataidat. 


Az éjszakai tisztulások egyre fokozódnak, így egyszerre több témában lehetnek összefüggéstelen álmaink. Többször felébredhetünk az éjszaka során, és mintha nem tudnánk, hol vagyunk, bizonytalanul próbálunk visszatérni magunkhoz. Érezhetjük, mintha nem lennénk teljesen önmagunk. 

Választódnak le azon részeink, amik a múlt rabságában tartottak minket. Amikhez annyira ragaszkodunk. Hiszen megszoktuk már a szenvedést. Nehéz az elengedés, és azt érezzük, kiüresedünk. Félünk a teljesen újtól. 


Nehéz kezelni ezt a szélsőségekkel teli időszakot. De ahhoz, hogy változzon a világunk, először paradox módon el kell fogadnunk a helyzetünket. Minden érzésünket, gondolatunkat fogadjuk el, akkor is, ha túl sötétnek gondoljuk őket. Ők is hozzánk tartoznak. Ha harcolunk ellenük, nem tudjuk megszelidíteni őket. 


Ha az elfogadás megvan, akkor léphetünk tovább az új felé, a változás felé. Nagyon fontos, hogy te dönts most az életedről. Merj a szívedre hallgatni! Mindegy, mit várnak el tőled, és mások milyennek látnak. Csak te tudhatod, mi a jó neked! Bármit is követeljenek tőled, nem kell igent mondanod. És nem kell bűnösnek érezned magad, ha nem mások elvárásai szerint éled az életed. A célokat most saját igényeid és érzéseid szerint jelöld ki.


Ha vannak életednek olyan területei, melyek melyek változásra szorulnak, de még mindig nem tettél felé lépéseket, az élet egyre drasztikusabb figyelmeztetéseket küld majd neked. Minél inkább ellenállsz, annál fájdalmasabb a változás. 


Új lehetőségek akkor jönnek, ha nem félsz elengedni a régit. Amíg nem adsz helyet az újnak, addig a múlt kísért újra meg újra, mindig ugyanazt a régi lemezt játszva. Nem várhatsz változást, ha nem vagy hajlandó elengedni a múltat. 


Az angyalok visszatérő jelleggel arra emlékeztetnek, hogy mindig rendelkezésedre állnak, de csak akkor segíthetnek, ha kéred őket. Tiszteletben tartják a szabad akaratodat. Arra várnak, hogy te hozd meg a döntéseket. Megoldhatod a problémáid egyedül is, de igénybe veheted a segítséget is. Rajtad múlik minden. 


Fontos, hogy arra összpontosíts, ami előtted áll, ahelyett, hogy azon aggódnál, amit nem engedsz el. Ismeretlen vizekre evezel, így hát természetes, ha kicsit bizonytalannak érzed magad. 


Bízz végre magadban, ne kapaszkodj a múltba, akkor beléphetsz végre a jövő kapuján. És ne feledd! Az angyalok melletted vannak, és mindenben támogatnak és segítenek, ha kéred! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések