December 23. Újhold: A fény születése


Az év utolsó Újholdja csodálatos üzenetet hordoz számunkra. December 21-ig tovább tartott a sötétség, mint a világosság, ám a téli napfordulóval megszületett a fény, és napról napra visszaállítja uralmát a világban és bennünk. Ahogy készüldünk az ünnepekre, egyre több melegség költözik a szívünkbe. Ilyenkor nagyobb hajlandóságot mutatunk, hogy elengedjük és megbocsássuk a régi sérelmeket. 

Azt kívánom, hogy a decemberi újhold hozzon mindannyiunk számára egy új látásmódot, új gondolatokat és érzéseket! Most azokra a döntésekre van szükség, melyek arról szólnak, hogy ezentúl másként tekintünk önmagunkra és az életünkre, egy magasabb nézpontból szemlélünk mindent. Megújulunk testben és lélekben. Szánjunk idt arra, hogy befelé forduljunk. Amit az ember most felépít -ha tiszta szeretetbl teszi-, hosszútávú lesz, tartós, legyen akár egy karrier, barátság vagy párkapcsolat. 

Töltsünk együtt minségi idt szeretteinkkel! Szervezzünk közös programokat, sétáljunk jó nagyokat a csodaszép téli erdben, díszítsük együtt a karácsonyfát, süssünk együtt mézeskalácsot. Az idei ünnepen ne az legyen a cél, hogy minél többet adj, hanem tudj végre elfogadni! Fogadd be a szeretetet a lelkedbe, fogadd be a reményt a szívedbe! Oly sokáig éltél szeretetlenségben.

Ne feledd, hogy sosem vagy egyedül, angyalok serege vesz körül, akik minden pillanatban arra várnak, hogy segíthessenek! Kérd ket szeretettel és hálával. Kérj hitet! Kérj szeretetet, megnyílást, bséget és tördést. Bízz a végtelen szeretet erejében! Bármi is történt, tudd, hogy mindenre van megoldás. Ott van benned a képesség, hogy amibe sodortad magad, abból megtaláld a kiutat a fényre.

Sokkal ersebb vagy, mint hiszed! Sokkal bátrabb vagy, mint valaha remélted! Sokkal fontosabb vagy a világnak, mint eddig érezted. Nélküled sokkal szegényebb lenne a létezés. Tudd, hogy ha zörgetsz, ajtót nyitnak. Ha kérsz, kapni fogsz. Ha megnyílsz, visszaáramlik a szeretet. Ha bízol, jön a beteljesedés. Ne feledd, a szeretet a szívedben, a lelkedben él. Nem kell hozzá ünnepnap, hogy gazdag légy. Benned van a világmindenség. Ha öröm tüze ég a szívedben, ezt sugárzod mindenfelé.

Az újhold segít most díszbe öltöztetni a lelkedet. Megmutatja, hogy minden kérdésedre a válasz ott van belül. A lelkedben fény gyúlt, és köréd vonzza a melegedni vágyókat. Ma fogd meg valakinek a kezét, és segítsd felállni! 

Mutasd meg bátran a gyönyör lelkedet! Érezz rá a létezés csodájára, hogy mind ugyanonnan jövünk, és ugyanoda tartunk. Legyen a mai nap egy új kezdet, egy szeretetteli, békés élet kezdete! 

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések