Egy új élet kezdete




Régóta érzed, hogy ideje újjászületni? Talán érzékeled, hogy folyamatosan emelkedik a föld-, és a rajta élők rezgésszintje. A megváltozott energia új szokások kialakítására ösztönöz. 

Egyrészről érezni a fizikai test átalakulását, hiszen különféle testi tünetekkel jelez, hogy változtatni kellene! Az új energiában olyan tápanyagokat igénylünk, melyek emelik a rezgésszintet, melyekben élet van. Egyre nagyobb teret kell hogy kapjanak a nyers zöldségek és gyümölcsök, magvak, illetve azok az ételek, melyek természetes formájukban fogyaszthatók. A finomított, feldolgozott, hozzáadott adalékokat tartalmazó élelmiszerek elnehezítik, megbetegítik a fizikai testet. A lélek egyre tehermentesebb, ez emeli a rezgést, de ha rosszul tápláljuk a fizikai testet, húz bennünket visszafelé. 


Megtapasztalhatjuk, hogy a gyógyulás sokkal gyorsabb, mint bármikor. Ha tudatosan odafigyelünk arra, mivel tápláljuk a testünket és a lelkünket, akkor pillanatok alatt képesek vagyunk regenerálódni. Ha nem húznak le minket súlyos lelki terhek, és nem szennyezzük a szervezetünket, akkor a gyógyulás útját járjuk. 


Ideje bevezetni új szokásokat, ha nem érzed magad jól a bőrödben! 


Biztos vagyok benne, hogy rengeteg baba fogan a hónapokban (és születik is), ahogy a szülők felkészítették testüket és lelküket a szülővé válásra. Ezek a gyermekek már sokkal magasabb rezgésszinttel érkeznek, erőteljesen gyógyítják környezetüket csupán a létezésükkel. Ezért fontos, hogy a szülők is tisztítsák meg magukat, mert akkor lesznek kompatibilisek a születendő lélekkel. És teljesen mindegy, hány éves vagy! Ma már egyáltalán nem ritka, hogy a nők negyven, sőt ötven éves kor körül is vállalnak gyermeket. Ideje elfogadni azt, hogy változik a világ, és ezzel együtt változunk mi is. 


Tűzd ki a következő időszak céljait, és alakíts ki szokásokat ennek megfelelően. Írd le, hogy minden nap emlékeztessenek arra, hová is mész. De ne feledd! Csak akkor tudsz megérkezni, ha odaállsz a rajthoz, és elindulsz! 


Végy egy nagy lélegzetet, szedd össze a bátorságod, és vágj neki annak az útnak, amit eddig lehetetlennek hittél. Most megkapod hozzá a megfelelő eszközöket és a bátorságot! 


Csak önmagadra figyelj, és ne arra, hogy mindenkit boldoggá tegyél a környezetedben. Ne akarj változtatni senkin. Mindenki úgy jó, ahogy van. Amint elkezdi zavarni önmaga, változni fog. De erre mindenkinek meg kell érnie. Ha te változol, úgyis észre fogod venni, hogy az emberek megváltoznak veled szemben. Egyértelműen arra ösztönöz ez az időszak, hogy magaddal törődj, és oldd meg azokat a feladatokat, amiket évek óta cipelsz! 


Meggyorsíthatod a folyamatot, ha vizualizálod a változást! Minden nap kiáltsd ki az Univerzumba a vágyaidat. Minden reggel azzal ébredj, és este azzal feküdj, amiket célként kitűztél magad elé. Változtass a szokásaidon, és minden nap tégy az álmaidért! Meditálj, amennyit csak tudsz! Minden gondolatod forogjon a céljaid körül! 


Hidd el, egy hős az az ember, aki szembenéz saját sötét oldalával és a menekülés helyett a harc mellett dönt. Ha az időt húzod, csak magad ellen dolgozol. Elérkezett az idő, hogy felszabadítsd önmagad! Sok sikert kívánok hozzá!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések