Lelked ébredése




Észrevetted, hogy a jelen energiái megnyílásra ösztönöznek? Minden nap történik valami, ami miatt késztetést érzel szembenézni a múlttal és elgondolkodni a jövőn. Jön valaki, aki a lelkedbe mar, vagy egy esemény, ami kibillent egyensúlyodból. Visszaköszön egy-egy régi történet... Már megint áldozat vagy... Már megint megaláztak... Már megint becsaptak... Már megint megmondják, kinek kellene lenned... Már megint nem vagy elég jó... Már megint... Már megint... 

- Vajon még mindig nem engedtem el? - kérdezed magadtól. - Miért kell ennek újra megtörténnie? - Miért nem lehet végre nyugalom az életemben? 

Hidd el, minden eseménynek oka van. A lelkedben még mindig ott van néhány seb, mely régóta vérzik. Ott feszítenek legbelül, és életre hívják ezeket az eseményeket. Ők csak jelzőtáblák, megmutatják mely érzéseket kell elővenned és meggyógyítanod. Megmutatják, mit kell megbocsátanod, elfogadnod, elengedned. Felélesztik a lelkedet... Érzed, hogy megnyíltál az utóbbi időben?


Ideje elengedni a mérgező helyzeteket, végleg megszabadulni tőlük. Szembenézni azzal, ami oly régóta mar belül. Így végre helyet készítesz az újnak. De vajon tisztában vagy azzal, mi okoz neked örömet? Mi az, amitől szárnyal a lelked? Milyen életre vágysz igazán?

Nagyon fontos, hogy az ember tisztában legyen önmagával… Lehet, hogy gyermekkorodban neked is rosszul mérték fel az igényeid, és még most sem tudod, mitől lehetsz boldog. Amikor sírtál, megetettek… Pedig csak egy ölelésre vágytál… szeretetre… S talán úgy érzed, a felnőtt ÉNedet is félreértik. De tudod, hogy először az lenne a fontos, hogy tisztába kerülj önmagaddal? 


Elégedetlen vagy, és hangoztatod, hogy égi segítőid nem állnak melléd… Rajtad nem segít senki. De honnan tudnák, mitől vagy boldog, amikor még te magad sem tudod? A segítők akkor tudnak támogatni az úton, ha kijelölöd az irányt. Ezt senki nem tudja helyetted…

Itt az idő, hogy kipróbálj olyan dolgokat, amikre mindig is vágytál. Tedd meg, amit eddig nem mertél. Énekelj, táncolj, rajzolj, sétálj nagyokat… Menj arra, amerre a szíved húz. Ha nem lépsz, mindig egyhelyben maradsz. Ha nem próbálod ki, nem tudod meg soha sem, hozzád tartozik-e az adott dolog. Nem tudod meg, emeli-e a rezgéseid, boldogság érzéseket ébreszt-e benned… 

Légy tisztában azzal, mire vágysz, kérd határozottan a segítséget, majd kezdj el élni a lehetőségekkel. Így köszöntenek majd be a csodák az életedbe. Tudom, számodra is nehéz ez az időszak. Elveszítettél olyan embereket, akik fontosak voltak neked. Talán mardos a bűntudat, amiért nem tudtál segíteni rajtuk. De hidd el, te nem hibáztál. Ez az ő döntésük volt. El kell engedned az önmarcangolást ahhoz, hogy önmagad lehess. Engedd, hogy fény költözzön a lelkedbe! 


Talán most a te életedben is új szakasz kezdődött. A változás iránya attól függ, eddig merre haladtál, és most milyen változások mellett döntesz. Egy gyors, beteljesülésekkel teli időszak lehet annak, aki önmagától változik, és hajlandó elhagyni a komfortzónáját. 

Mindannyiunknak nehéz...  A felemelkedés felgyorsult. Brutális gyorsan emelkedik a föld rezgésszintje (ezért is volt szükség a pihenőre), ami az emberek életében is óriási változásokat hozott. 

Ha valaki tudatos, folyamatosan tesz azért, hogy megértse a sorsát, ha megtanult elengedni, elfogadni, és adott egy irányt az életének, annak nincs más dolga, mint kérni, és élni azokkal a lehetőségekkel, amiket a sors kínál. 

Hihetetlen gyorsan manifesztálódnak a gondolatok, az érzések, ezért mindenképpen érdemes odafigyelni, milyen irányt adunk az életünknek! 

Ideje magaddal törődni. Naponta átgondolni, megfogalmazni, mit szeretnél elérni, hogyan tovább. Kérd és jön! A negatív, önsorsrontó gondolatokat ideje elhagyni, mert a katasztrófák sorozatát vonzod vele életedbe. 

Azt nem mondom, hogy könnyű. Sőt, kifejezetten nehéz ez az időszak, mert mindannyian saját démonjainkkal küzdünk. A múlt félelmeivel, fájdalmaival harcolunk. Annyira nehéz újra előszedni őket és megengedni, hogy fájjon... hogy végre kivérezzen a seb... De azt tudom, hogy minden helyzet magába foglalja a gyors megoldásokat, így most sokkal nagyobb sebességgel fejlődhetsz. 

Egyet tudj! Bármi, amit eddig nem kaptál meg, annak oka van! Talán most jön el az ideje! Amire évekig, évtizedekig vártál, most a legnagyobb eséllyel válik valóra! De ehhez el kell engedned a múltat! Ha a blokkok ott vannak, akkor csak a régi sémákat teremted újra meg újra! 

Most különösen igaz, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Aki megoldást akar, megkapja. Tudom, dolgozni kell érte. De most megoldásra kerülhet BÁRMI. Nem kell tovább vinni az évek óta cipelt terheket, melyek súlya alatt már félig összerogytál. Most megújult erővel indulhatsz valóra váltani álmaidat. Csak döntsd el, hogy nem beletörődsz és nem feladod, hanem addig kutatsz, míg megtalálod a megoldást. 


Bár most az egyén fejlődése a legfontosabb, mégis felélednek a párkapcsolati energiák.  Az emberek egyre jobban vágynak a valódi szeretetre. Megnyugszanak és egyre inkább megadják magukat az érzéseknek. Egyre több stabil, életre szóló kapcsolat köttetik, ugyanakkor sok kapcsolat végetér. A megtisztult lelki kapcsolatok már nem a testiségről, az érdekekről szólnak, hanem a feltétel nélküliségről. Amikor azt érzi az ember, hogy hazaért. Amikor mindkét fél teljesen önmaga. Ahol végre mer szeretni és szeretetet befogadni. 


Ha beleragadsz a régi mintáidba, melyeknek eddig is rabja voltál, azt jelenti, feladtad a boldogság keresését. Hidd el, az élet precízen mutatja, hol tartasz önmagad elfogadásával, szeretetével. Az egész életed ezen múlik. Nem azért jöttél a Földre, hogy másokat szolgálj, hanem azért, hogy önmagad tedd boldoggá. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha nem másokért élsz, hanem megkeresed azokat az embereket, akik elősegítik a fejlődésed. Nem visszahúznak maguk mellé, hanem inspirálnak a haladásra. A küldetésed az, hogy bábból pillangóvá válj! Ne mástól várd a megváltást, csak döntsd el, hogy szárnyalni fogsz. Légy bátor! Itt az idő! Szabadítsd fel magad! Ébreszd fel a lelked! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések