Elengedni régi önmagunkat




Elképzelhető, hogy az elmúlt évek eseményei téged is arra ösztönöztek, hogy elengedd a múltat és új irányt adj az életednek. Amíg nincsenek saját, határozott terveid, addig valószínüleg más emberek céljaiért dolgozol. Ha úgy érzed, itt az idő a változáshoz, akkor arra bíztatlak, hogy indulj el egy új úton!


Az energiák is segítenek, hogy elengedd régi, elnyűtt önmagadat és kezdj mindent tiszta lappal. Felejtsd el, aki eddig voltál! Felejtsd el, a múltban milyen életet éltél! 

Nem az vagy, aki egykoron voltál! Az vagy, akinek hiszed magad!


Ideje felismerni, hogy képes vagy bármire és alakíthatod az életedet úgy, ahogy mindig is szeretted volna. Ha az út elején vagy, akkor fogadd el, hogy időre van szükséged, míg az érzéseid is átalakulnak az új gondolataidnak megfelelően! De ha nem adod fel menet közben, biztosan meg fogod kapni, amiért útnak indultál! 


Itt az idő a figyelmedet a külvilágról a belső világodra irányítani. Vajon mire vágyik a lelked? Mi az, amit tiszta szívedből magadnak kívánsz? 

Nem baj, ha nem látod a “hogyant”, menet közben meg fogod kapni hozzá a megfelelő eszközöket! Csak indulj el végre az álmaid felé vezető úton. Tégy meg minden nap legalább egy lépést. Sokkal jobb lassan haladni, mint el sem indulni. 

Bármi is vesz körbe, bármi is van a világban, a céljaidat elérheted, ha mersz a nyomukba eredni. Elképzelhető, hogy néha újra kell tervezned, mert nem várt akadályok gördülnek utadba, de hidd el, ezek is csupán megoldandó feladatok, leckék. Az élet sokszor tesz próbára: -Valóban akarod, amiért útnak indultál? 

Ha igen, akkor nem fog eltántorítani egy-egy akadály vagy rosszindulatú kritika! Itt az idő megtanulni a megérzéseidre hallgatni! Nálad jobban senki nem tudhatja, mire van szükséged! A többi ember csupán a saját tapasztalatait oszthatja meg veled, de nem biztos, hogy az ő útja a te utad is. Éppen ezért a döntéseidet a szíveddel érdemes meghozni. Ha képes vagy felelősséget vállalni, akkor megértél arra, hogy boldog, sikeres életet élj! 


Most egy új időszak kezdődik, a te számodra is. Eldöntheted, mivel töltöd meg a napjaidat. A céljaidért dolgozol, vagy hagyod, hogy tovább sodorjon az ár. 


Tudatosítsd magadban, hogy határtalan teremtő erővel rendelkezel, és ha képes vagy elengedni azt a képet, amit a múltban magadról kialakítottál, akkor bárkivé válhatsz, és bármilyen életet élhetsz a jövőben! Én tudom, hogy képes vagy rá! Sikeres hónapokat kívánok! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések