Megbékélni a sorssal



Az elmúlt években és még a jelen időszakban is sok dolog történik, amely felkavarja lelkünk mélyén az állóvizet. Ennek nem titkolt célja, hogy megbékéljünk a világgal, melyben élünk. Hogy megértsük, a mi nyugalmunk, békénk és sikerünk nem függ a külvilág történéseitl. Bármi is vesz körbe, képes vagy arra, hogy megrizd a lelki nyugalmad, és mint küls szemlél, egy magasabb távlatból, a bölcsesség lencséjén keresztül vizsgáld a körülményeket. 

Ha bizonytalan vagy, ha a feszültség miatt nem hallod a saját lelkedet, akkor kérdezd meg magadtól, hogy “Isten ebben a helyzetben hogyan cselekedne?” Ha kívülálló lennél, mit javasolnál saját magadnak megoldásként? Biztos vagyok benne, hogy ezáltal közelebb kerülsz a megoldáshoz. 

Mi az, amitl valójában félsz? Mert hidd el, minden kínszenvedésed oka egy félelem, mely valahol nagyon mélyen gyökerezik. Általában csak utólag látjuk, hogy az aggódás szinte mindig felesleges. 

Ha úgy érzed, túl sok sérelem ért az utóbbi idben, akkor ideje újra felvenni a kapcsolatot gyermeki éneddel. Ez a kislány/kisfiú biztonságra és szeretetre vágyik. Valamiért lélekben eltávolodott a szüleitl. talán úgy érzi, t nem érti meg senki, egyedül van a világban. Könnyen lehet, hogy  zárta el saját magát, mert egykoron valami miatt megtagadta a saját szüleit, és ezzel lélekben elveszítette a biztonságát. Ezek az érzések talán most is ott élnek benned. Gondolatban térj vissza a szüleidhez, és mondd nekik, kérlek: 

„Sajnálom, ha eltávolodtam tletek. Nagyon hiányzik a szeretet, amit kaphatnék, bár ezt nehéz bevallanom. Sokszor éreztem nehéznek a sorsom, de számtalan dolgot tanítottatok nekem. szerettem volna megfelelni, hogy büszkék lehessetek rám. Oly sokszor féltem, hogy elveszítem a szüli szeretetet, elveszítem a biztonságot. Bezárkóztam, becsuktam szívem ajtaját. Most szeretnék újra visszatalálni hozzátok, érezni a feltétel nélküli szeretetet, a biztonságot, amit tudtok adni nekem. Anyukám, Apukám! Hadd legyek újra a gyermeketek!” 

Ezt a párbeszédet folytasd le akkor is, ha már nem élnek a szüleid! Ha megnyílsz feléjük, és újra tud áramlani az energia, ha nem tagadod meg a gyökereid, életed sokkal harmonikusabb, nyugodtabb lesz, egész egyszeren megbékélsz a sorsoddal. Ha pedig hálás tudsz lenni helyedért a világban, a teremt erd könnyedén használod majd. 

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések