Szeretetteljes elengedés




Arra kérlek, tekints vissza az elmúlt egy évre, és értékeld, honnan hová jutottál! Mennyit változtál, fejldtél, gyarapodtál? Sikerült az általad kijelölt utat járni, vagy megbénítottak a félelmeid, és egyhelyben toporogtál? Még mindig azt érzed, hogy a sors áldozata vagy, és nincs beleszólásod abba, ami körülötted történik? 

Tavaly is bvelkedtünk azokban a feladatokban, melyek segítettek felfedezni saját határainkat. Sokszor kellett kiállni magunkért, és végre megtanultuk, hogy mi vagyunk a legfontosabbak, és nálunk jobban senki nem érdemli meg a szeretetünket. Tudom, hogy most a te életedben is egy új szakasz kezddött. Elengedve régi önmagadat, belépsz egy új kapun, ahol a varázslatos, szeretetteli ismeretlen vár rád. 

Az elmúlt 10-12 év csupán egy felkészít volt arra a csodára, amiben azután lesz részünk, hogy levettük a múlt páncéljait, és megnyitottuk magunkat az új felé. Az egész bolygó, a földi élet átalakul, és ezzel együtt változik a mi életünk is. Talán hosszúnak érezzük a szükséges tisztulást és felkészülést, de több ezer év karmikus terheit, félelmeit és lenyomatait kell elengednünk ahhoz, hogy beteljesedett, boldog életet élhessünk. Ez nem megy egyik napról a másikra. A felemelkedés folyamatosan történik. Nézd meg, hogy honnan hová jutottál, és légy nagyon büszke magadra! 

Biztos vagyok benne, hogy ma már sokkal lazábban engeded el, amire nincsen szükséged, hiszen elkezdted megérteni létezésünk titkait. Bízom abban, hogy ráéreztél, hogy a szeretetnek kell mködtetnie döntéseidet, cselekedeteidet, emberi kapcsolataidat, hiszen te is arra vágysz, hogy szeretettel és türelemmel forduljanak feléd. 

A teremt érzésekkel ajándékozott meg, hogy átsegítsenek bizonyos helyzeteken. Ha megtagadod ezeket, ha nem veszel tudomást róluk, akkor fájdalmat okozol magadnak. Az érzéseid útjelzk, és ha odafigyelsz rájuk, nem tévedhetsz el. Merj az érzelmeidre hagyatkozni, és szeretettel engedd el, ami már kényelmetlen, ami visszatart az úton. Ne a múltad alapján próbáld meghatározni a jövdet. 

A múlt már nincs többé. Azt viszont fogadd el, hogy vannak dolgok, amik a jövben is ott lesznek. Ugyanaz lesz a családod, a gyökereid nem változnak. Nem megtagadni kell ket, hanem szeretettel elfogadni és elengedni a sérelmeket. Vannak, amik maradnak életünkben, de a hozzáállásunk, az érzéseink megváltozhatnak velük szemben, és ez minségi változást hozhat számunkra. Legyen ez az év a megértések és a továbblépés idszaka, és a következ hónapokban szabadítsuk meg lelkünket a neheztelésektl, hogy a szeretet sugározhasson bellünk az egész világra. 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



 

Megjegyzések