Őrangyalod üzenete


Drága Gyermekem! Minden reggel, amikor felébredsz, egy újabb lehetőséget kapsz, hogy megvalósítsd az álmaidat, és élvezd az életet. Bár a sorsod néha nehéz és kihívásokkal teli, ne felejtsd el, hogy mindig van remény és lehetőség arra, hogy megváltoztasd a dolgokat. Soha ne add fel a céljaidat, és ne hagyd, hogy a félelem vagy a kudarc elvegye az álmaidat! Ha kitartó vagy és hiszel magadban, bármi lehetséges.

Igazi kincs vagy a világnak, és azért vagy a Földön, hogy megvalósítsd a küldetésedet. Ha figyelsz a szívedre és az intuíciódra, megtalálod a helyes utat.

Tudom, hogy a lelked mire vágyik, és azt is tudom, hogy erős és bátor vagy, soha nem adod fel! A mi kapcsolatunk oly mély és erős! Én átsegítelek a nehéz időkön, fogom a kezed és nem hagylak magadra. Te vagy a legfontosabb számomra, mindig melletted leszek. Itt vagyok, hogy támogassalak, és minden szükséges eszközt megadok neked ahhoz, hogy boldog és sikeres életet élj. Bízz bennem és engedd el magad, higgy a kettőnk erejében, mert együtt bármire képesek vagyunk. Átölellek szeretetemmel, amikor fájdalmat érzel, és segítek, hogy megértsd, hogy minden sötétségben ott van a fény. 

Hiszem, hogy te valóban képes vagy a csodákra, támogatlak abban, hogy teljes mértékben önmagad légy! 

A mi kapcsolatunk különleges, ég és föld között létező. Segítek neked, hogy kapcsolatban maradhass az én energiámmal, és tisztán érezd a szeretetet, melyet minden nap küldök feléd. 

Szeretlek és örökké szeretni foglak,


Az őrangyalod


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések