Üzenet a palackban: Ne félj hinni abban, amit még nem látsz!



Képzeld el, hogy életed egyik legelkeseredettebb pillanatában a tengerparton sétálsz, és a sorsodról merengsz. Azt érzed, hogy elhagyott a hit, a remény, megoldhatatlannak tűnő helyzetek vesznek körül. Már álmodni sem mersz, mert óriási nehézségekkel küzdesz. Leülsz a homokba, potyognak a könnyeid, majd hirtelen észreveszel egy palackot, amely az öböl partjára sodródott. Érte nyúlsz, amikor meglátod, hogy egy papír van benne. Kinyitod, kigörgeted a tekercset és olvasni kezded a sorokat: 


Drága barátom, ez a levél neked, rólad szól! 

Szeretném, ha tudnád, hogy mindannyiunk életében vannak energiák, amiket szabad szemmel nem láthatunk, de mégis érezzük jelenlétüket. Az érzelmek, az álmok, a hit vagy a remény mind olyan dolgok, amelyek fizikailag láthatatlanok, mégis sokkal valóságosabbak, mint bármi más.

Tudom, néha túl gyorsan történnek az események ahhoz, hogy felfogjuk őket, vagy túl mélyek ahhoz, hogy azonnali megértéshez juttassanak bennünket. 

Ezért fontos, hogy higgyünk abban, ami nem válik láthatóvá  azonnal, és bízzunk benne, hogy idővel megértjük mindennek az értelmét.

Ha elmerülünk az érzéseinkben és elkezdünk figyelni a belső hangunkra, akkor megérthetjük az életünket és a külső világot.

A hit és a remény nem mindig ad azonnali megoldást, de segít, hogy az életünket más perspektívából láthassuk. 

Azt tanácsolom neked, hogy ne félj hinni abban, amit nem látsz azonnal! Az életünk tele van rejtélyekkel és van, aminek a megértéséhez több időre van szükségünk. De a hitünk, ami a szívünkből fakad, segíthet megtalálni az életünk értelmét és a nyugalmunkat.

Végül szeretném ha tudnád, hogy sosem vagy egyedül! Az életünket az emberi kapcsolataink teszik teljessé, ezért fontos, hogy ne csak magunkra koncentráljunk, hanem figyeljünk egymásra is. Talán épp egy barát vagy egy szeretettünk lesz az, aki segít megtalálni a belső békénket és visszaadja a hitünket az életbe. Ne félj hát megosztani az érzéseidet másokkal, és ne félj segítséget kérni, ha nehézségekbe ütközöl.

Tehát, drága barátom, ne félj hinni abban, amit nem látsz azonnal! Figyelj a belső hangodra, és higgy abban, hogy minden a legjobb irányba halad, még ha ezt most nem is így látod. Ne felejtsd el, hogy mindig van remény, és mindig van valami, amiért érdemes küzdeni!

Szeretettel, a Belső Hangod… 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések