A szerelem üzenete

 



A szerelem egy mindent átható, hatalmas erő, mely képes gyógyítani a sebeket, és megtölteni a lelket boldogsággal. Nem ismer határokat, és nem ismeri a távolságot. Átöleli a földet és az eget, összekötve a szíveket a végtelen szeretet hálójában.


A szerelem azt üzeni neked, hogy életed minden pillanatában ott rejlik az ő jelenléte. A napfényben megcsillanó harmatcseppekben, az esti szellő enyhe simogatásában,  az erdő csendjében.  A szeretet érintésével van átitatva az egész élet.

A szerelem azt üzeni neked, hogy bármilyen sötét is az éjszaka, reggel újra megjelenik a nap az égen és felmelegíti a szívedet.  Bármikor újrakezdheted!

A szerelem azt üzeni neked, hogy az idő és a tér csupán illúzió, nem jelenthet akadályt, ha két szív egymásért dobog. A szeretet képes legyőzni bármit, és minden távolságot áthidal, hogy összekapcsolja a lelkeket.

A szerelem azt üzeni neked, hogy mindenki méltó a szeretetre, és mindenki képes arra, hogy szeressen. Nincs feltételekhez kötve, hiszen szabadon áramlik, és nem vár viszonzást. Nem számít, hogy milyen hosszú az út, amin járunk, vagy hogy milyen kanyargós az az ösvény, melyen éppen haladunk - a szeretet vezet bennünket a fény felé.

A szerelem azt üzeni neked, hogy ne add fel! Valahol, valaki hallja lelked hívó szavát. Valahol, valaki rólad álmodik. Aki azt érzi, hogy nélküled értelmetlen a létezés.

A szerelem azt üzeni neked, hogy minden pillanatban ott van a lehetőség, hogy szeretetet adjunk és kapjunk. Legyen az egy kedves mosoly, egy ölelés, vagy egy apró, figyelmes gesztus - ezek a varázslatos pillanatok örökre megmaradnak a szívünkben.

Legyen áldott minden pillanat, melyben megmutatkozik a szeretet, és legyen áldott minden szív, mely képes megélni, befogadni és átadni ezt a csodálatos érzést.

Legyen áldott minden pillanat.

Legyen áldott minden szív.

Legyen áldott a szerelem.


Boldog Valentin napot kívánok! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések