Április: Ébredj fel!



Az április egy varázslatos időszak, a meleg napfény és az ébredező természet mindannyiunk számára inspiráló hatással bír.

A természetben zajló változások hatással vannak az érzelmeinkre is. Az elnyűtt, régi energiákat felváltja a frissesség, az új élet és az optimizmus érzése. Ezek a változások arra emlékeztetnek bennünket, hogy az életben semmi sem állandó, és mindig van lehetőségünk változtatni az életünkön.

Az áprilisi hónap az érzékeinknek is különleges élményeket kínál. Az illatok és a színek változatos kavalkádja érzékelhető mindenfelé. A frissen kibújt virágok, a zöldellő fák és bokrok, valamint az első madárdalok mind-mind az élet örömét és a megújulást jelzik.

Ahogy ébredezik a föld, úgy ébred fel bennünk is az életöröm. Ez egyfajta spirituális újjászületés. Az idei évben nagy dolgok várnak ránk. 

Az érzelmek és a természet összefonódása pedig arra emlékeztet, hogy mind részei vagyunk egy nagy egésznek, és hogy az élet örömei mindig megtalálhatók körülöttünk.

Az április hónap lehetőséget kínál arra, hogy megszabaduljunk a stressztől és az állandó nyomástól. Sokan élvezik a szabadban való mozgást és a természettel való kapcsolódást, mert segíthet az érzelmi egyensúly helyreállításában.

A nappalok hosszabbodása és az éjszakák rövidülése is megfigyelhető. Ez a növekvő fény arra emlékeztet bennünket, hogy belső fényünk is növekszik, és most van lehetőségünk a pozitív változásokra. 

Az idei évben nagy változások/beteljesülések jönnek. Az elmúlt 10-13 évben megedzettek bennünket, és végre elértünk a jól megérdemelt jutalomhoz.


Guzsik-Mohácsi Viktória: 2024. Holdnaptár és éves tervező

A könyv megrendelhető: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Megjegyzések