Együtt az úton


Hosszú idő óta vándorolsz életed útján, sokszor magányosan, egyedül. Emberek jönnek szembe, megérintenek, majd tovább haladnak. 


Néha megállunk egy-egy pillanatra, és azt szeretnénk, ha útjaink együtt folytatódnának tovább. Van, hogy sikerül egy  fejezetet közösen megírni, és van, hogy elkanyarodunk egymástól messzire. 


Egyre bölcsebbek, egyre tapasztaltabbak leszünk és egyszer csak észrevesszük, hogy egyedül ballagunk az úton. Hiszen ez az út csak a miénk. 


Minden ember a saját küldetése mentén lépked, azonban útjaink gyakran találkoznak

Amikor megérkezünk a földre, szüleink és testvéreink útja egy darabig a mienk mellett halad, majd később kisebb-nagyobb időre elkanyarognak mellőlünk. 


Emberek jönnek-mennek, vannak, akik csupán keresztül száguldanak életünkön. Azonban vannak olyanok is, akik útja párhuzamosan fut a miénkkel. Még ha néha-néha elkanyarodunk is, rossz útra tévedünk, a sors mindig megtalálja a lehetőséget, hogy visszatereljen bennünket egymás mellé. Akkor is, ha erről nem akarunk tudomást venni. Egyszer csak ráeszmélünk, hogy ezek a legfontosabb találkozások. Ezen életünk nem a kezdete, hanem a folytatása valaminek. Talán valamikor nagyon régen megesküdtünk egymásnak, hogy útjaink párhuzamosan haladnak majd. 


Ha megállunk és körülnézünk, számtalan utat látunk a sajátunk mellett. Néhányan elkanyarodnak, visszafordulnak, keresztezik életünket, de mindig van egy, akié mellettünk a végtelenbe nyúlik. 

Egyek vagyunk, de külön úton, külön testben. Ugyanakkor tudjuk, hogy útjaink a végtelenben találkoznak. Addig is egymás mellett haladunk, szorosan fogva egymás kezét.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



MentésMentés

Megjegyzések