Ne csak akkor szeress...


Ne próbálj senkit saját képedre formálni. Ne csak akkor szeresd, ha megfelel az általad tökéletesen kilalakított képnek. Ahogy változol, úgy alakul értékrended is. Más dolgok lesznek fontosak, másképpen látod az életet. Így elkerülhetetlen a kiábrándulás. 

Az igazi szeretet/szerelem egy érzés, ami a lélekben van, fizikai világ nem befolyásolhatja azt. Ha kiábrándulsz csupán azért, mert a másik nem azt mondja, amit hallani akarsz, vagy nem úgy cselekszik, ahogy elvárod, akkor ennek nem volt köze a szeretethez. Az egód újabb játszmája csupán.

És kérlek, Te se akarj megfelelni senkinek. Te pont így vagy tökéletes és szerethető. Ha valaki nem tud elfogadni teljes önvalódban, lépj tovább. Engedd el. A köztetek lévő szeretet így is megmaradhat. 

Magadat add, és ne azt, amit szerinted a másik ember kapni akar. Ne akard megfejteni lelke legmélyebb vágyait. Sokszor ő maga sem tudja, mi kell neki. De ha valódi arcod mutatod, rájön arra, hogy Ő is megnyithatja szívét, és előtted önmaga lehet, talán megérzi, hogy pont erre van szüksége. Pont Rád van szüksége.


Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések