"Speciális" angyalok




A romantika és szerelem angyalai

A romantika és szerelem angyalai veszik körül azokat, akik szerelemre és intimitásra vágynak. Lélektársat keresel? Kérd meg a romantika angyalait, hogy legyenek segítségedre. El fognak vezetni a hozzád legjobban illő emberhez. Szeretnéd újraéleszteni a szenvedélyt hosszú ideje tartó kapcsolatodban? Gondolatban kérd a romantika angyalait, hogy segítsenek mindkettőtöknek feléleszteni a kapcsolat tüzét.


A pénz angyalai

A pénz angyalai segítenek megoldásokat találni pénzügyi kihívásokra és vágyainkra. Pénzügyi krízisben vagy? Arra vágysz, hogy több legyen a kereseted, és kevesebb a tartozásod? A vállalkozásod krízisbe került egy versenyhelyzet, vagy hirtelen rosszra fordult piaci helyzet matt? A pénz angyalai utat mutatnak abban, hogy hogyan takarítsunk meg több pénzt, hogyan költsünk kevesebbet, hogyan ismerjük ki magunkat a piacon, vagy fizessük vissza tartozásainkat. Abban is segítenek, hogy sürgős helyzetekben váratlan pénzösszeghez jussunk. Ha egy vékony kis hang azt suttogja a fejünkben, hogy "Takarítsd meg a pénzed. Ne költekezz feleslegesen. Vagy kezdj el egy új vállalkozást" - akkor tudhatod, hogy így próbálnak segíteni neked az angyalok.


Lakáskereső angyalok

Ezek az angyalok elvezetnek ahhoz az otthonhoz, amire szükséged van, olyan áron, amit megengedhetsz magadnak, legyen az lakás vagy ház. Új otthont keresel? Írj egy listát arról, hogy mire van szükséged, és kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek ilyen otthont találni. Légy nyitott a vezettetésre. Ahhoz, hogy elvezessenek új otthonodhoz, lehet, hogy váratlan utakra terelnek, vagy arra bíztatnak, hogy hívj fel egy régi barátot.


Parkolást segítő angyalok

Vezetés közben kérd meg őket, hogy vezessenek egy jó parkolóhelyhez, közel úti célodhoz. Csak néhány perced van ebédidőben, hogy megvedd az esküvői ajándékot az unokahúgodnak? Hívd segítségül az angyalokat, amikor már tudod, mikor indulsz vásárolni, hogy legyen elég idejük megszervezni a segítséget. Figyelj oda, hogyan fogalmazod meg a kérést: az angyalok szó szerint veszik kéréseinket. Egyszer kértem, hogy legyen parkolóhelyem az áruház előtt, ahova vásárolni indultam. Amikor megérkeztem, ott várt rám a hely az első sorban, csak sajnos azzal a felirattal, hogy itt csak tíz percig lehet parkolni.


Utazási angyalok

Az utazási angyalok feladata az, hogy gyors és biztonságos utazást biztosítsanak számunkra. Csúcsidőben utazol? Mindenképpen pontosan kell megérkezned? Ha segítségül hívod az utazás angyalait, akkor bármilyen eszközzel utazol, repülővel, taxival, autóval, mindenképpen simábban érsz célt. Hívd őket, ha a repülőd légörvénybe kerül, segíteni fognak, hogy ne rázkódjon túlságosan a gép. Hívd őket, ha elveszett a csomagod, és szükséged van a szmokingodra az aznap esti ünnepségre. Hívd őket, ha elakadt az autód a forgalomban, és a lányod éppen szül a város másik oldalán.


Gyógyító angyalok

A gyógyító angyalok azonnal megjelennek Raphael arkangyal vezetésével, ha valaki fájdalmat él át fizikailag vagy érzelmileg. Valaki, akit szeretsz, fizikai fájdalmakkal küzd? Félelmeid, zavarodott, fájdalmas érzéseid vannak? Valamilyen függőségtől szenvedsz? Hívd a gyógyító angyalokat. Azonnal körbe fognak venni téged és szeretteidet Isten gyógyító szeretetével. Vezetni fognak abban is, hogy milyen lépéseket tegyél önmagad gyógyítása érdekében.


A természet angyalai

Ezek az aprócska, tündérszerű angyalkák, akik Giling-galangra hasonlítanak, a növények növekedését és fejlődését szolgálják. A növényeid hervadoznak, és majd elpusztulnak, miután hazahozod őket a kertészetből? Szeretnél több időt tölteni a szabadban? Szeretnéd, ha a méhek békén hagynának végre? Szeretnél megfigyelni egy ritka madarat természetes lakóhelyén? Szeretnél egy békés napot tölteni egy parkban? Hívd segítségül a természet angyalait.


Állatok angyalai

Az állatok angyalai úgy vigyáznak az állatokra, mint a természet angyalai a növényekre. A te háziállatodnak is vannak saját angyalai, akik kapcsolatba lépnek veled, amikor például kedvenceddel játszol. Szófogadatlan a kutyád? Elpusztult kedvencedet siratod? Hívd az állatok angyalait, és kérd őket, hogy segítsenek az állat egészségén vagy viselkedésén.


Felderítő angyalok

Ezek az angyalok együttműködve Isten mindentudó elméjével megtalálnak mindent, mait keresel, akár a nyomozók. Nem találod a csekkfüzetedet, vagy az autókulcsot? Ideges vagy, mert nem találod a gyűrűdet, ami családi örökség volt? Nem tudod hol találsz alkatrészt öreg autód újjáépítéséhez? Amikor nem találsz valamit, amit elvesztettél, vagy amire szükséged lenne, hívd a felderítő angyalokat. El fognak vezetni az elvesztett tárgyhoz jól hallható szavakkal, egy hirtelen felbukkanó ötlettel, egy látomással vagy egy erős előérzettel. A felderítő angyalok elvezetnek ahhoz az áruházhoz is ahol kapható, mait keresel.


Kreatív angyalok

Ha kreatív ötletre van szükséged, egy sürgős problémát kell megoldanod, a kreatív angyalok inspirációkkal segítenek. Arról álmodozol, hogy koncerteket fogsz adni mint zongoraművész, vagy hogy hivatásos író lehess? Az ihletet adó inspirációra vágysz? A megfelelő software programot szeretnéd megtalálni, ami formát adna szövegkönyv írói tehetségednek? Hívd a kreativitás angyalait. Robert Louis Stevenson, a Treasure Island, és a The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde szerzője azt állította, hogy ötleteit manóktól kapta, akik álmában jöttek el hozzá. A híres zeneszerző, Wolfgang Amadeus Mozart gyakran hallotta a dallamokat a levegőben lebegve.


Az atlétika angyalai

Ezek az angyalok vigyáznak ránk, ha valamit sportolunk, vagy szabadidőnket mozgással töltjük. Szeretnéd végre elhagyni azt a tökéletlen mozdulatodat a golfozáskor? Szeretnél tökéleteset dobni? Az olimpiai tízpróba az álmod? Profi hátvéd szeretnél lenni? Vagy egyszerűen nem szeretnél olyan szerencsétlen lenni a cég softball meccsein? Hívd az atlétika angyalait.

Forrás: Dr. Doreen Virtue: Angyali útmutatás



Megjegyzések