Kinek van helye az életedben?


A napokban újra rendkívül intenzívek az álmok, nagyon nehezek az energiák és nő a káosz (globálisan). Felszínre jönnek az emberi kapcsolatok mocskai, hazugságai, melyek értékelésre késztetnek. Vajon ki az, aki méltó arra, hogy továbbra is az életem része legyen?

Ne sajnáljunk tovább lépni, kiállni az igazunkért. Eddig is cserélődtek le az emberek körülöttünk, de most a régi múltból is előkerülnek útitársak, és felszínre jönnek régen elfeledett, megoldásra váró problémák. Ebben az időszakban mindenki kimutatja a "foga fehérjét", most lehet igazán látni, kit milyen fából faragtak, ki hol tart a fejlődésben. 
Figyeld meg, hogyan reagálnak történésekre. Figyeld meg, ki mit mond, ha esetleg szembesül azzal, hogy Te az élet bizonyos területein sikeresebb, vagy boldogabb vagy mint Ő. Ha nem dagonyázol együtt velük, a megrekedt és fejlődésképtelen ember támadásba lendül. Eladja a lelkét az ördögnek. 

Szerelmi háromszögek, érdekkapcsolatok bomlanak meg, hiszen a tisztulás és fejlődés útján járó emberek végre elkezdenek tisztán látni, és igyekeznek kilépni a számukra méltatlan helyzetekből. Így késztetik változásra a többi embert is. Még ha fájdalmas is, kérlek ne hagyd magad megalázni egy Számodra méltatlan helyzetben. Senki nem felsőbbrendű a másiknál. A szeretet nem ok arra, hogy várj valakire vagy a rabszolgája légy. Aki ezt kéri Tőled, nem Téged szeret, csupán a saját egóját. 

Egyre nagyobb a szakadék, az elhatárolódás az emberek között. Ne engedd, hogy lehúzzanak! Tudd, merre tartasz, és engedj magad mellé olyan útitársakat, akik ugyanarra mennek. A többivel ne foglalkozz. És kérlek, ne akarj senkit megmenteni. Nagy különbség van aközött, hogy mész valaki mellett az úton, és ha elesik, felsegíted, és aközött, hogy a hátadon cipeled. 

Ne érdekeljen senki véleménye, senki nem láthatja tisztán a sorsodat Rajtad kívül. Csak a megérzésedre hallgass! Ezáltal erősödni fogsz, ami valljuk be, nem árt, hiszen jövőre szükség lesz az erődre, ugyanis rengeteg új lehetőség érkezik majd életedbe. 
Addig is van még egy hónap, hogy lezárj minden kapcsolatot, ami megnehezíti az életed, ami visszatart, ami elveszi az önbecsülésed. 

Hidd el, hogy megérdemelsz bármit, amire vágysz. 
Ha jószívvel megválsz a múlt terheitől, a következő hónapokban végre fellélegezhetsz.

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések