Meditációs oldás és előadás lehetőségek online





Szeretnéd tudni, hogyan működik a Patreon rendszerünk, és mit várhatsz az online meditációktól és oldásoktól? Nézd meg az alábbi előadást, amely részletesen bemutatja, hogyan segíthetnek ezek az eszközök életed útján.

Előadás megtekintése: YouTube videó

Ebben a videóban részletesen elmagyarázom, hogyan veheted igénybe a Patreonon elérhető meditációkat és oldásokat, valamint milyen előnyökkel járhatnak számodra. Megtudhatod, milyen hatással lehetnek a mindennapjaidra, hogyan segíthetnek a belső béke elérésében, a stressz csökkentésében és az életed különböző területeinek harmonizálásában.

Hallgasd meg, és fedezd fel, hogyan támogathatják az oldások és meditációk a személyes fejlődésedet és a lelki utazásodat. 🥰❤


Részletek: 

2020 februárjában úgy döntöttünk, hogy végleg befejezzük az oldásokat és tanfolyamokat fizikai formában, de rengeteg levelet kaptam, hogy az igény továbbra is óriási lenne rá! Ezúton is köszönöm a bizalmatokat!

Aztán elgondolkodtam, hogyan tudnám folytatni ezt a munkát úgy, hogy az továbbra is mindenki számára elérhető legyen. Amit eddig csináltam – cikkek írása, publikálása, YouTube videók készítése, Instagram és közösségi oldalak kezelése, csoportok vezetése és könyvek írása – egy teljes embert igényel teljes munkaidőben. Szóval a kérdés az volt: folytassam ezt a tevékenységet vagy menjek más irányba?

Hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, hogy létrehozok egy támogatói oldalt, amely lehetővé teszi, hogy továbbra is az alkotásra és a közösségépítésre koncentrálhassak. A Patreon mellett döntöttem, mivel ez egy kész rendszert kínál: nem kell külön oldalt üzemeltetnem, levelezési és számlázási rendszert fenntartanom. Ez a rendszer ráadásul könnyedén elérhető külföldi támogatók számára is.

Aki úgy érzi, hogy értéket hozok a mindennapjaiba, és szereti az írásaimat, meditációimat, előadásaimat és könyveimet, mostantól támogathatja a munkámat ezen az oldalon keresztül. Ez úgy működik, mint a borravaló: ha valaki elégedett, háláját fejezheti ki egy havi támogatási összeggel. Támogatóimnak cserébe minden hónapban különféle ajándékokkal kedveskedem.

A támogatói oldal itt érhető el: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek

Ez a támogatói klub egyedülálló lehetőséget kínál, hogy mélyebb betekintést nyerj a spiritualitás és önismeret világába. Csatlakozásoddal nemcsak különleges tartalmakhoz férhetsz hozzá, hanem részese lehetsz egy közösségnek, amely az önismeret és a belső béke elérésére törekszik. Íme, miért érdemes csatlakozni:

Exkluzív tartalmak: Hozzáférhetsz olyan meditációkhoz, írásokhoz és előadásokhoz, amelyeket máshol nem találsz meg.

Korai hozzáférés: Előre megtekintheted a nyilvános tartalmakat, így mindig egy lépéssel a többiek előtt jársz.

Különleges oldások: Rendszeres meditációs oldások, amelyek segítenek feldolgozni és elengedni a mélyebb érzelmi blokkokat.

Önismereti feladatok: Gyakorlatok, amelyek támogatják belső utazásodat és fejlődésedet.

Közösségi élmény: Egy támogató közösség tagja lehetsz, ahol megoszthatod tapasztalataidat és inspirációt meríthetsz másoktól.


Előfizetési, támogatói szintek:


Patrónus (havi 3 USD+ÁFA) ❤️


Exkluzív hozzáférés: Az összes nyilvánosan publikált meditációt, amely a YouTube-on megjelenik, egy nappal korábban hallgathatod meg.

Aktuális holdállás írások: Minden hónapban egy nappal a nyilvános megjelenés előtt olvashatod a legfrissebb, holdálláshoz kapcsolódó írásaimat.

Teliholdas és Újholdas bejelentkezések: Minden hónapban különleges hanganyagokkal készülök neked, amelyek a telihold és újhold energiáit használják fel.

Ajándék oldás: Belépéskor egy ajándék "Családi oldás - Gyermekkor" témakörben, hogy támogasson az önismereti utadon.

Exkluzív meditációk: Állandó meditációk, amelyek kizárólag itt, a Patreonon érhetők el, és máshol nem találhatók meg.



Tündér-patrónus (havi 9 USD+ÁFA) 🧚‍♀️

Minden, ami a Patrónus szinthez tartozik, plusz:

Heti előadások: Heti átlag egy előadás különböző témákban, amelyek segítenek mélyíteni tudásodat és inspirálnak a mindennapi életben.

Teljes előadás archívum: Hozzáférés az eddig megjelent összes előadáshoz, hogy bármikor visszahallgathasd őket.



Angyal-patrónus  (havi 30 USD+ÁFA) 😇

Minden, ami a Tündér-patrónus szinthez tartozik, plusz:

Új meditációs oldások: Havonta két új meditációs oldás, amelyek különleges és nehéz témákat dolgoznak fel.

Régi meditációs oldások: Minden hónapban átlagban négy régebbi meditációs oldás is elérhetővé válik, így összesen hat meditációs oldás van fent, és ezek havonta cserélődnek.

Önismereti feladatok: Különböző önismereti feladatok, amelyek segítenek mélyíteni a belső utazásodat.

Meglepetések: Időről időre különleges meglepetésekkel is készülök, hogy még gazdagabbá tegyem a közös utunkat.


A rendszer működése


A támogatási rendszer használata nagyon egyszerű. Válaszd ki, melyik csomag szimpatikus számodra, és fizess bankkártyával vagy PayPal-lal. A rendszer azonnal levonja az adott naptári hónap díját, majd minden hónap elsején levonja a következő hónap díját is. Mivel naptári hónapokat számolnak, így hónap elején mindig vonják az összeget, még akkor is, ha az előző hónapban csak 28-án regisztráltál! Ezt kérlek ne felejtsd el!

A támogatást bármikor lemondhatod, de amíg ezt nem teszed meg, automatikusan minden hónap első napján ráterhelődik a kártyádra a választott csomag díja. Nem szükséges valuta számla és dollár sem, a bank átváltja neked az összeget és forintban vonja le.

A rendszeren belüli anyagok (videók, írások, előadások) nem oszthatók meg és nem tölthetők le, csak az adott hónapban érhetők el számodra. Abban az egy hónapban korlátlanul használhatod őket.

Fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen használsz, mert ezen keresztül kapsz értesítést a friss cikkekről és videókról, illetve ha kiléptet a rendszer biztonsági okokból, akkor vissza tudj lépni. 


Figyelj oda a bejelentkezésnél:

Ha e-mail címmel regisztrálsz, később ne próbálj meg a Facebook fiókoddal bejelentkezni, mert ezzel egy új regisztrációt hozol létre, és nem fogod látni a korábban elérhető tartalmakat. Maradj annál a bejelentkezési módszernél, amelyet eredetileg használtál, hogy biztosan hozzáférj minden anyaghoz, amit a támogatásodért kapsz.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések

  1. Szia kedves Viki! A segitsègedet szeretnèm kèrni az oldasok es meditaciok miatt! Köszönöm szèpen! Kata

    VálaszTörlés
  2. Kedves Viki, hogy lehet résztevnni személyesen az oldásokon? Hol tartod őket , és mennyibe kerül egy alkalom?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése