Lassan megérted, hogy...


Lassan megérted… hogy a belső béke nem külső körülményektől függ, hanem attól, hogyan viszonyulsz a világhoz. Hogy a valódi nyugalom abból fakad, hogy elfogadod az élet változásait.

Lassan megérted… hogy ne csak a jó dolgokért adj hálát, hanem a nehézségekért is, mert azok tanítanak meg, hogyan válj erősebbé és bölcsebbé. Hogy minden kihívás egy lehetőség arra, hogy rátalálj a belső erődre.

Lassan megérted… hogy a kapcsolatok minősége sokkal fontosabb, mint a mennyiségük. Hogy a valódi barátságok és szeretetkapcsolatok azok, amelyek őszinteségen és kölcsönös tiszteleten alapulnak.

Lassan megérted… hogy a megbocsátás nem a gyengeség jele, hanem a belső szabadság kulcsa. Hogy amikor elengeded a múlt sérelmeit, helyet teremtesz a jelen boldogságának.

Lassan megérted… hogy a legfontosabb utazás, amit valaha is megtehetsz, az önmagadhoz vezet. Hogy a legnagyobb felfedezés az, amikor rájössz, ki is vagy valójában, és elkezded élni a saját igazságodat.


Lassan megérted… hogy a valódi bátorság nem a félelem hiánya, hanem az, hogy a félelmeid ellenére cselekszel. Hogy a legnagyobb hőstett az, amikor saját korlátaidat léped át.

Lassan megérted… hogy az élet igazi értelmét nem a fizikai dolgok birtoklása adja, hanem a megélt tapasztalatok gazdagsága. Hogy a legértékesebb kincsek azok a pillanatok, melyeket soha nem cserélnél el semmiért.

Lassan megérted… hogy a türelem az egyik legnagyobb erény. Hogy a várakozás nem elvesztegetett idő, hanem a növekedés és a felkészülés időszaka.

Lassan megérted… hogy az empátia és a kedvesség valójában hatalmas erő. Hogy a legapróbb gesztus is megváltoztathatja valaki napját, és néha az egész életét.

Lassan megérted… hogy a kudarc nem a vég, hanem egy új kezdet. Hogy minden látszólagos bukás egy új lehetőséget rejt magában, hogy még erősebben állj fel és menj tovább.

Lassan megérted… hogy a legfontosabb dolog az életben, hogy szeresd és tiszteld azt, aki vagy. Hogy a belső harmónia és önmagad elfogadása a kulcs ahhoz, hogy valódi boldogságra találj.

Lassan megérted… hogy az élet egy hosszú tanulási folyamat. Hogy minden napod egy új lehetőség arra, hogy fejlődj, és közelebb kerülj ahhoz az emberhez, aki lenni szeretnél.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések