Lélek- oldásokról


Biztosra veszem, hogy mára minden ember érzékeli, hogy a Földön valami megváltozott. Bár mondhatnám azt is, hogy folyamatos változásban van… Minden pillanat tartogatja számunkra a lehetőséget… A változás és fejlődés lehetőségét. Ennek a változásnak sosem lesz vége. “Amit meg lehet változtatni, az az, ahogyan a változáshoz viszonyulsz, és ahogyan a változás hatására változol.”

Azt érzi azt ember, mintha szaladna az idő, minden felgyorsult. Romokban hevernek az emberi kapcsolatok, soha nem volt a világban ennyi depressziós, pánikbeteg ember. A hullámzó anyagi helyzet és létbizonytalanság teljesen megnyomorítja az emberi lelket.

Mégis azt gondolom, hogy kiváltság ma, ebben a korban élni és létezni. Ugyanis soha nem volt még ekkora lehetőségünk és szabad akaratunk arra, hogy változtassunk és újra írjuk életünk forgatókönyvét.

Maga a karma az ok-okozat törvénye. Vagyis semmi nem történik a világunkban véletlenül. Előre megírt, pontos és precíz terv alapján zajlik. Minden történést, eseményt, találkozást megelőz egy ok. Maga az ok lehet egy tegnap elkövetett tett vagy gondolat, de blokkjainkat hozhatjuk akár magzati korból, vagy elmúlt életeinkből is. 

Ugyanakkor vannak olyan szülőktől átvett családi minták (amik legtöbbször nem tudatosulnak bennünk), melyek szinte rabságban tartanak bennünket. Gondolok itt főként arra, hogy mindenki családjában vannak ismétlődő tendenciák (válás, szegénység, bizonyos betegségek, újra és újra megtörténő események). Véleményem szerint rendkívül fontos a családi minták tisztítása, hiszen napról napra ugyanazt a régi lemezt játszuk. Mintha egy mókuskerékben lennénk, melyből lehetetlen kiugrani. Blokkjaink nagy részét ezen okok teszik ki. A blokk-oldások abban segítenek, hogy feltárjuk saját gátjaink okait, megértsük őket, ezáltal felszabadítva a testet, lelket és szellemet tőlük.

Eddig úgy éltünk, ha bármi történt, ami boldogságra adott okot, életünk egy másik területe szinte azonnal darabjaira hullott. Ha volt szerelem, akkor anyagi nehézségekkel küzdöttünk, ha pedig anyagilag stabilak voltunk, akkor megbetegedtünk vagy tönkrementek a kapcsolataink. A duális világban így volt meg az egyensúly. Ha valami jó dolog történt velünk, szinte vártuk, mi történik majd, ami szomorúságra ad okot.

A jó hír az, hogy most ez megváltozhat. Az évszázadok, évezredek alatt összegyűjtött számtalan terhet, blokkot levetheti magáról az ember. Ezért is érzem azt, hogy kiváltság ebben a korban élni és létezni. Megtapasztalhatjuk itt a földi létben, hogy milyen a harmónia, az egyensúly életünk minden területén. Ehhez “csupán” arra van szükség, hogy elengedjük a múltunk terheit, melyek visszatartanak minket ettől. Minden csak úgy lehetséges, ha visszamegyünk és feltárjuk az okokat.  Naponta akár 20 év karmáját tudja ledolgozni az ember, ezért sokszor 20-szor gyorsabbnak érzékeljük az időt, mint néhány évvel ezelőtt.

Az oldás nem törlést jelent, hanem az energiák átrendeződését.  Az oldások közben tanításokat is kapunk. Ennek fontos jelentősége van, hiszen csak az a karmikus teher tud feloldódni, melynek megértettük a rendeltetését. Ha ez nem történne meg, akkor értelmetlen lett volna a probléma létezése. Ugyanis minden “probléma” megoldása lehetőség arra, hogy közelebb kerüljünk Önmagunkhoz, a valódi Forráshoz. Mind-mind feladatok, melyek megoldásra és megértésre várnak. MINDIG a megértés hozza magával a feloldozást.
Életünknek 3 olyan területe van, melyen a legtöbb leckét kapjuk:

Az első a párkapcsolatok. Nagy előrelépést, illetve nagy visszahúzó erőt képvisel az emberek fejlődésében. Itt tudunk a legtöbbet és leggyorsabban fejlődni, hiszen azonnali és gyors tükröt mutat számunkra partnerünk. Megmutatja, melyek azok a területek, ahol még fontos dolgoznunk magunkon.
Erre kifejezetten párkapcsolati blokk-oldó napjaink vannak, melyeken szembenézhetünk saját árnyoldalainkkal, szembesülhetünk azzal, miért vonzzuk évről-évre ugyanazokat a helyzeteket, a hasonló típusú embereket, és miért szembesítenek Bennünket egyfolytában ugyanazokkal a problémákkal. Megtanulunk megbocsátani (másoknak és önmagunknak is), elengedni a múltat. Feloldjuk azon fogadalmakat, esküket, mágiákat, melyek a múlthoz kötnek bennünket. Feloldjuk a kötéseket, a függőségeket, melyek miatt nem tudtunk tovább lépni.

Életünk második fontos területe az egészségünk. A testi tünetek mindig arra hívják fel a figyelmet, hogy eltévedtünk. Az ok minden esetben a lélekruhánkban keresendő. Ha a kialakult probléma energetikai gyökerét feloldjuk, megértjük rendeltetését, ennek velejárója, hogy a testi tünet is megszűnik létezni. Az oldások segítenek jobban megérteni életünket, önmagunkra találni. Közelebb kerülünk ahhoz, hogy megértsük a létezésünk célját: “Kik vagyunk? Honnan jöttünk? Hová tartunk? Mi a létezésünk értelme?”.

A harmadik fontos terület, melyen sokat fejlődünk, az anyagiak és a karrier, életfeladat. Fontos tudni, ha az ember harmóniában él, ha valóban azt a feladatot éli, melyben kiteljesedhet itt a földön, akkor nem szenved hiányt anyagiakban sem. Sokan érzik, hogy nem a megfelelő feladatot végzik. Nem szeretik azt, amiből élnek. Tudják mélyen belül, hogy sokkal többre hivatottak. Ugyanakkor hajlamosak ezt mélyen elrejteni, a félelmek visszatartják őket. Inkább beletörődnek a már megszokott létbe. Az oldások során felszabadítjuk azokat a blokkokat, melyek távol tartanak bennünket a bőségtől életünk minden területén. Melyek megakadályozzák, hogy valódi hivatásunkra leljünk, és éljük is azt. Felszabadítjuk magunkat a félelmek, a bűntudat, és azon negatív érzelmek alól, melyek falat építettek körénk és megakadályozták eddigi életünkben, hogy a vágyott dolgok beáramoljanak.

A blokkok oldása nem feltétlenül a tanfolyam vagy a meditáció alatt történik meg, itt csupán elindítjuk magát a folyamatot. Mindenkinek a saját ritmusában történik. Az oldás folyamata több hétig, vagy akár hónapig is eltarhat. Utána folytatódik álmokban, spontán látomásokban. Mindaddig kapjuk a hétköznapi életben is a tanításokat, szituációkat, míg fel nem ismerjük egy-egy helyzet rendeltetését.

Tapasztalataink szerint az oldások nem csak az adott területen, hanem szinte az élet minden területére hatással vannak. Több olyan vendégünk volt már, aki párkapcsolati oldásra jelentkezett, majd utána nagyon rövid időn belül az életfeladata aktiválódott be. Neki erre volt szükség elsőként ahhoz, hogy később bevonzza a megfelelő társat. Ugyanakkor többször történt már fordítva is.

Az oldások egyszerűen beindítják az energiákat. Egyfajta segítség az életünkhöz. Elkezdenek helyükre kerülni a dolgok. Bár ezt sokszor eleinte káoszként éljük meg. Türelem kell, míg letisztulnak a dolgok. Ugyanis az ember a tanulnivalóit nem törölheti el egész egyszerűen, hanem amit feladatként magával hozott, azt el kell sajátítania. Az oldás begyorsítja a fejlődést. S ha elvégeztem a nagyobb feladatokat, újra tudom írni az életem forgatókönyvét.

Sokan beszámoltak arról, hogy amint eldöntötték, hogy oldásra jönnek, esetleg be is jelentkeztek, szinte azonnal elkezdődött náluk a tisztulás az adott területen. Ez utána is folytatódik. Lehetnek tisztulási tünetek a tesben: fejfájás, végtagfájdalmak, hányinger, levertség érzése. Ugyanakkor van, aki arról számol be, hogy sosem érezte magát ilyen kirobbanó formában. Teljesen egyénfüggő. De ugyanúgy, ahogy a lelki sérelmek a testen jelennek meg tünetként, a lelki tisztulás is a testen keresztül (is) történik. Sokat segíthet a nagy mennyiségű vízbevitel, és a több pihenés, alvás.

Az, hogy mennyi idő után várható eredmény, az teljesen egyénfüggő. Van, akinek oldás után néhány napon belül megoldódik a problémája, van, akinek hónapok folyamatos munkájára van szükség ahhoz, hogy változást érezzen. A változás mindig magunkban kezdődik. Attól is függ a gyorsaság, kinél milyen jellegű blokkok vannak, mennyire mélyről jönnek. Általában 1-1 adott problémának a gyökerei nagyon szerteágazóak. Ezért érdemes többféle oldáson részt venni. Mivel nem egymásra épülnek, és általában mindig más és más minden oldás, bármikor be lehet csatlakozni. Hogy mennyi oldásra van szükség, mindenki saját maga érzi. Véleményem szerint mindenkinek a saját ritmusában folyamatos munkára van szüksége ahhoz, hogy harmóniában tudja tartani magát.

A jó hír az, hogy saját felszabadításunkkal az egyenes ági rokonaink is tisztulnak, azaz a szüleink, gyermekeink, testvéreink és a párunk. Akkor is, ha esetleg még nem tudjuk, ki is Ő. Hiszen energetikailag össze vagyunk kötve. Biztosan mindenki családjában van olyan szeretett ember, aki ellenáll a változásnak, mi pedig nagyon szeretnénk segíteni rajta. A szabad akaratába senkinek nem szólhatunk bele, ugyanakkor, ha mi oldódunk és változunk, az szeretteinket is elindítja idővel a változás útján. Szinte magával ragadjuk a környezetünket. Van olyan hölgy vendégünk, aki kifejezetten azért jár hétről-hétre, mert látja az óriási fejlődést és változást a férjén és gyermekein.

Egyet tudni kell. A földi sík átalakul. Mindenki előtt két kapu van. Csak remélni tudom, hogy mindenki a változást választja. A dolgok maguktól nem változnak. A döntést Neked kell meghoznod. 

Csodás életet kívánok Mindenkinek! 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu) 

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimről információkat itt találsz: https://elozoeletek.blogspot.com/2019/08/konyvinformaciok.html

Megjegyzések