Egy párkapcsolatban nem lehetnek titkok


Egy párkapcsolatban nem lehetnek titkok, hiszen ha szeretünk, akkor a másikat feltétel nélkül szeretjük. Elfogadom őt úgy, ahogy van. Nem akarom megváltoztatni, saját képemre formálni.

Én is kitárom a szívem, mindenestől adom oda magam. 
ÉN, én vagyok, egyedi és utánozhatatlan. Ha a társam valódi lényemet szereti, bármi is történt eddig az életemben, elfogadja. 

Egy valódi kapcsolatban nincsenek titkok. Mindkét fél tudja, és elfogadja azt, hogy külön feladatokkal születtünk, és eddig is mindenki a saját útját járja.

Emberek vagyunk, sokat hibáztunk. Mindenkinek vannak a múltjában olyan döntések, amiket a mai bölcsessége már nem hozna meg. De nem kell szégyellni, hiszen ebből lettek a megtapasztalások, ezáltal alakult ki jelen értékrendünk, és tévedéseink által lehetünk azok az emberek, akik mára lettünk. Ha ezeken nem mentünk volna keresztül, talán ez a kapcsolat sem jött volna létre. 

Ez vagyok ÉN, bátran vállalom. Nem az vagyok, aki tegnap, vagy tíz éve voltam. Így aki szeret, szereti a múltamat is, mert hozzám tartozik. A múltjának köszönheti azt a csodás embert, aki élete párja. 

Egy párkapcsolatban nincsenek hazugságok. Aki szeret, elfogad, és meg meri mutatni magát. A többi mind csak magyarázat...

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések