Azt szeretnéd?


Azt szeretnéd, hogy Rád találjon az, aki önmagadért szeret? Hogyan történhetne meg, amíg nem tartod magad szerethetőnek? 
Azt szeretnéd, hogy végre ne verjenek át, és bízhass a társadban? Akkor ne kételkedj magadban. Nyílj meg, és ne légy bizalmatlan. Ne keresd mindenkiben a hátsó szándékot. 
Azt szeretnéd, hogy tiszteljenek? Akkor miért természetes, hogy Te bántod magad? Az rendjén van, hogy állandóan ostorozod magad? 
Azt szeretnéd, hogy nagyobb bőségben élj? Engedd meg magadnak! Ne azt nézd, hogyan tudod kiszolgálni a másikat. Az Univerzum minek adjon, ha nem tudsz vele élni? Miért adjon, ha tovább adod, vagy rossz szívvel válsz meg tőle? Negatív energia formájában tér vissza Hozzád, ha rossz érzések társulnak mellé. Arra fordíts figyelmed, hogyan szolgálhatná a kényelmed, töltődésed és fejlődésed a bőség. Arról ábrándozz, mihez kezdesz majd az életedbe folyamatosan áradó bőséggel. 
Azt szeretnéd, hogy béke vegyen körül? Találd meg a harmóniát magadban. 

Az ember MINDIG azt vonzza, ami lelkében él. Akár elismeri, akár nem. Ahhoz, hogy életünket megváltoztassuk, meg kell változtatni az érzéseinket. Ehhez pedig szükséges szembenézni a múlttal, amik jelenlegi érzéseinket okozzák. Ha nyakon csípjük őket, sikerülni fog átalakítani azokat.

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 
Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Megjegyzések