Július 9. Tízmilliószoros teremtő nap, amikor az álmok elindulnak a megvalósulás útján

 


Ma újra egy különleges napra ébredtünk. Az Univerzum energiái tízmilliószoros erővel áramlanak körülöttünk, és ilyenkor minden gondolatunk, érzésünk és szándékunk megsokszorozódik. Minden egyes pillanatban lehetőségünk van arra, hogy formáljuk és alakítsuk a valóságunkat, hogy életünket olyan irányba tereljük, amely leginkább szolgálja fejlődésünket és boldogságunkat.

De vajon elgondolkodtunk-e már azon, hogy mit is szeretnénk valóban teremteni? Mi az, amire a lelkünk mélyén igazán vágyunk? Mielőtt bármi másra fókuszálnánk, az egyik legfontosabb kérdés, amit fel kell tennünk magunknak: Kik is vagyunk valójában? És hová tartunk?

A teremtés nem csupán a külső körülményeink megváltoztatásáról szól. Az igazi teremtés belülről indul. Mint amikor a magban rejlő potenciál elkezd kibontakozni, először a föld alatt, láthatatlanul. Ahhoz, hogy valóban hatékonyan teremtsünk, először önmagunkat kell megteremtenünk. Ez a belső munka az alapja mindennek.

Képzeld el, hogy te magad egy hatalmas, varázslatos kert vagy. Milyen növények, virágok és fák élnek itt? Milyen színekben pompázik a lelked kertje? Ahhoz, hogy ez a kert virágba boruljon, szükség van arra, hogy megismerjük minden egyes szegletét, hogy gondozzuk és ápoljuk a talajt, hogy megtaláljuk azokat a növényeket, amelyek a legszebbé teszik.

A tízmilliószoros teremtő napok lehetőséget adnak arra, hogy mélyen magunkba nézzünk, hogy felismerjük belső értékeinket és vágyainkat. Ahhoz, hogy igazán tudjuk, kik vagyunk, bátorságra van szükség. Bátorságra, hogy szembenézzünk önmagunkkal, hogy elfogadjuk hibáinkat és erősségeinket egyaránt. Ez a belső utazás, amely során önmagunkat felfedezzük és megteremtjük, az alapja annak, hogy a fizikai világban is képesek legyünk nagy dolgokat létrehozni.

Gondolj csak bele: ha nem tudjuk, kik vagyunk, hogyan várhatnánk el, hogy bármi mást is tisztán és egyértelműen megteremtsünk? Ha nem látjuk saját értékeinket, hogyan remélhetjük, hogy mások is észreveszik őket? Az önismeret az a kulcs, amely megnyitja előttünk a teremtés kapuit.

Ezeken a különleges napokon érdemes időt szánni arra, hogy elcsendesedjünk, hogy meditáljunk, hogy belső utazásra induljunk. Tegyünk fel magunknak mély, őszinte kérdéseket: Mi tesz boldoggá? Milyen emberré szeretnék válni? Mi az, ami valóban fontos számomra? Ezek a kérdések iránytűként szolgálnak belső utazásunk során.

Emlékezz arra, hogy benned rejlik az univerzum teremtő ereje, és te vagy a saját világod alkotója. Minden lélegzetvétellel új lehetőségeket hívsz életre, és minden szívveréssel új álmokat táplálsz.

Gondolj a hegycsúcsra, ahová szeretnél eljutni. Az út felfelé néha meredek és tele van kihívásokkal, de minden lépés erősebbé és bölcsebbé tesz téged. A legnagyobb hegyeket is apró kövek építik fel, és a te hatalmas céljaidat is a mindennapi kis lépések hozzák közelebb. 

Légy tudatában, hogy a belső béke és harmónia a legnagyobb ajándék, amit magadnak adhatsz. Engedd el a múlt terheit, és öleld át a jelen pillanat szépségét. Ne feledd, hogy a belső csendben találod meg a válaszokat, amiket keresel. Mint a mély óceán, amely a hullámok alatt nyugodt és végtelen, te is megtalálhatod a békét és az erőt a szíved legmélyén.

Tudd, hogy a szeretet az a mágikus erő, ami mindent összeköt és meggyógyít. Engedd, hogy ez az energia áramoljon benned és körülötted, megvilágítva minden lépésedet.

És ne feledd: Ma van az a nap, amikor megérezheted, hogy bármi lehetséges. Teremts olyan világot magadnak, ami méltó hozzád, ami tükrözi a legmélyebb vágyaidat és a legszebb álmaidat. Higgy önmagadban, és engedd, hogy a csodák megérkezzenek hozzád. Ezen a tízmilliószoros teremtő napon minden lehetséges – csak tegyél egy lépést, és a világ válaszolni fog.

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések