Április 8. Újhold: A beteljesülések időszaka

 



Az elmúlt évek eseményeinek hatására az emberek elkezdtek tudatosodni, és egyre többen foglalkoznak a spirituális fejldéssel. Az önismeret és az önmegvalósítás egyre fontosabbá válik számukra. Ha ezt az írást olvasod, akkor egészen biztosan te is közéjük tartozol. Lehet, hogy már régóta járod ezt az utat, és azt érzed, hogy még mindig nem tartasz ott, ahol szeretnél. 

Én azt gondolom, hogy ez egy élethosszig tartó, folyamatos munka, melynek különböz állomásai vannak. Nem gondolod, hogy ideje lenne elengedni az örökös elégedetlenséget, és értékelni, ahová eljutottál? Ha magad mögé nézel, láthatod, milyen hosszú utat tettél meg. Miért nem dicséred és jutalmazod magad? Minden okod megvan arra, hogy büszke legyél a fejldésedre és az eredményeidre! Azon kevés emberek közé tartozol, akik nem adták fel! Még mindig itt vagy, és keresed a megoldásokat. 

Ha folyamatosan foglalkozol a testi, érzelmi és mentális egészségeddel, a jutalom nem fog elmaradni. Az önismeret fejlesztése segít abban, hogy jobban megértsd önmagadat és a környezetedet. 

Az áprilisi újhold új lehetségeket hoz magával, amik megkönnyíthetik a céljaid megvalósulását. Ha felismered a sokszor álruhában megjelen lehetségeket, könnyen azon kaphatod magad, hogy az elképeszt gyorsasággal válnak valóra az álmaid. Ha van hited és bízol az isteni gondviselésben, akkor meglehet, hogy ez lesz számodra is a beteljesülések idszaka. 

-Régóta vágysz egy olyan munkára, amelyben önazonos lehetsz és a bséget is elhozza számodra? Higgy benne! -Évek óta várod az igaz szerelmet? Higgy benne!
-Szeretnél újra egészséges lenni testileg és lelkileg? Higgy benne!
Ilyen egyszer lenne? 

Nem ilyen egyszer, de ez az els lépés! Mert ha a hited megvan, a szándékod megvan, akkor egészen biztosan észre fogod venni a lehetségeket, és élni is fogsz velük. Soha nem az a probléma, hogy imáidat nem hallják, hanem az, hogy te nem vagy befogadó a válaszra. Viszont ha valóban akarod és elhiszed, hogy megkaphatod, akkor azt veszed majd észre, hogy számtalan lehetség érkezik, amelyek segítségével elképeszt gyorsasággal teremtheted meg az álom életedet. 

Az áprilisi újhold az új kapcsolatok kialakításának és a meglév kapcsolatok ersítésének is ideális idszaka lehet. A növekv energia hatására aktívabbak vagyunk, és ez segíthet a kapcsolatépítésben. Például sétálhatunk a barátainkkal a gyönyör tavaszi erdben, részt vehetünk közösségi eseményeken, vagy rendezhetünk családi pikniket a szabadban. 

Használd ki ezt a kedvez energiájú idszakot, és próbálj kizárólag az álmaidra koncentrálni, hogy te is elmondhasd: ez bizony a beteljesülések idszaka! 


Kreatív gyakorlat az áprilisi újholdhoz


Írj egy levelet, amelyben arra motiválod önmagadat, hogy kitarts az álmaid mellett. Írd le, miért fontos ez, és milyen eredményeket érhetsz el, ha nem adod fel! 


Meditáció az áprilisi újholdhoz 

Hunyd be a szemed és végy egy jó mély lélegzetet, a szádon pedig fújd ki a levegt. Ismételd meg ezt néhányszor, és csak a légzésedre figyelj. 

Amikor teljesen ellazultál, akkor képzeld el, hogy egy hlégballonban ülsz, amely lassan emelkedik felfelé. Ahogy lassan szálldogálsz, látod, ahogy alattad kibontakozik egy gyönyör táj. Hatalmas hegyek és völgyek, csodás növények, állatok. Egyre magasabban jársz és egyre szabadabbnak érzed magad. Béke van a lelkedben. 

Ahogy elérkezel abba a magasságba,, ahol már csak a madarak repkednek, gondold át, hogy mi mindent szeretnél megvalósítani az életedben... 

Képzeld el, hogy az álmaid egy-egy lufi képében a hlégballon körül repkednek. Szép és ragyogó színekben tündökölnek, te pedig örömöt és boldogságot érzel. Útnak ereszted ket, és tudod, hogy amikor itt van az idejük, akkor megérkeznek az életedbe. 

Az elégedetlenség érzését is csomagold lufikba, ereszd ket szélnek és lásd, ahogy szétpukkannak, az energia pedig eltnik. Engedd, hogy az elégedettség és az öröm érzése átjárja testedet, lelkedet és érezd a boldogságot és a békét, amely körbevesz. Töltdj fel, majd térj vissza a jelenbe. 

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Megjegyzések