Lelki társad létezik, és vár rád




Hidd el, több lelki társad is létezik. Amikor itt az idő és felkészült a lelked, azzal fogsz találkozni, aki fejlődési igényeidnek leginkább megfelel. De tudnod kell, hogy létezik az igaz szerelem, amire mindig is vágytál. Vár rád az az ember, akinek pont így vagy tökéletes. Aki benned látja minden álmát, és naponta hálát ad a sorsnak létezésedért. Aki mellett nincsenek játszmák, hazugságok. Aki nem menekül, nem áltat, nem várat magára.


Létezik Ő, aki minden este úgy hajtja álomra a fejét, hogy előtte imájába foglal téged. Aki felvidít egy nehéz nap után. Aki akkor is csodálatosnak lát, amikor te nem látod a szépséget magadban. Mert Ő valóban önmagadért szeret, nem azért a szerepért, amit éppen eljátszol a lét színpadán. 

Ez az ember valóban létezik. Elképzelhető, hogy most is közel van hozzád. Hogy miért nem látod? Nem a sors ilyen kegyetlen, és ítélt boldogtalanságra téged. 

Míg nem találod meg magadban a szeretetet, amíg rettegsz attól, hogy újra elhagynak vagy bántanak, esély sincs rá, hogy felismerd őt. Találkozhattok, érinthetitek egymást, ám a  fizikai síkon szinte biztosan nem tud létrejönni a kapcsolódás. 

Míg blokkjaid és félelmeid irányítanak, nem vagy vevő a tiszta szeretetre. Míg feltételekhez kötöd a szerelmet, ne várj mást, mint egy újabb fájdalmas leckét. Míg nem tudsz szabadon áramolni, s csupán az adás öröméért szeretni, ne várd a beteljesülést. 


És kérlek ne hidd, hogy te már tökéletesen felkészültél, csak a társad késlekedik. Pont ugyanott tartotok a fejlődésben, csupán a leckék mások. Felesleges időpocsékolás azzal törődni, hogy megváltoztass valakit. 

Ha boldogtalannak érzed magad, inkább kérdezd meg magadtól: Vajon miért nem hiszem el, hogy megérdemlem a boldogságot?


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html






MentésMentés

Megjegyzések