Merj szeretni!





Észrevetted, hogy vannak emberek, akik félnek szeretni? Elmenekülnek, amint szeretetet éreznek maguk körül. Fél az egó, hogy irányíthatóvá válik. Nem csak attól félnek, hogy kimutassák érzéseiket, hanem a szeretet befogadásától is, így hosszú időn keresztül szenvednek  szeretetlenségben. 


Illúziókba kergetik magukat, beleragadnak helyzetekbe, és nem értik, miért boldogtalanok, és miért is fáj nekik a lét. A lélek azonban nem becsapható. Lehangoltsággal, állandó feszültséggel, testi tünetekkel reagál minderre. Ezek az emberek boldogtalanságra ítélik magukat saját félelmeik miatt. Védekeznek, amikor nincs miért. Bűntudatot keltenek a másikban, mert a felelősségvállalás nem erősségük. Önvédelemből kifogásokat gyártanak, gyanakodnak, és mindenkit hibássá tesznek sorsuk alakulásáért.


Szerelembe esni egyszerű. De felnőni ahhoz, hogy megélje valaki, alázat kell... tisztelet... szeretet... A szerelemhez bátorságra van szükség. 


Amikor tudod, hogy valaki nem csupán a szeretőd, hanem valóban a társad. Amikor érzed, hogy nem csak a testetek, a lelketek is összeolvad.

Azonban aki nem hisz lelke hívásának, és hagyja, hogy az ego csapdájába essen, örök boldogtalanságra ítéli magát! Merj a szíved után menni, merj szeretni!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések