Nyílj meg!





Megfigyelted valaha, hogy milyen sok ember él a világban úgy, hogy hatalmas falakat emel maga köré? Önként válik élete rabjává. 


A legtöbb ember fél, hogyha megnyílik, sebezhetővé válik. Ezért inkább megragad abban az élethelyzetekbe, ami számára biztosnak tűnik.


Nem meri vállalni a továbblépés, az újrakezdés kockázatát, nem mer szíve szerint élni. Érzéseit elnyomja,  szinte lélektelenül tölt el éveket, évtizedeket. 

Pedig megnyílás nélkül nincs élet, nincs boldogság. 


Az ember, aki valójában önmaga, nem fél a csalódásoktól. Tudja, hogy minden ember azt közvetíti kifelé, ami a lelkében van. Ha valaki támad, saját félelmeit, fájdalmait hinti a külvilágba. Van, aki folyton hibást keres, mert képtelen vállalni a felelősséget döntéseiért. Van, aki az érzelmek elől menekül, mert mélyen belül nem tartja szerethetőnek magát. 


A magabiztos, önazonos  emberre nincsenek hatással mások játszmái. Tudja, hogy minden okkal történik, és néha szükség van csalódásokra ahhoz, hogy értékelni tudjuk az életet. Hogy becsülni tudjuk azt, ami körbevesz. Hogy folyamatosan fejlődhessünk. 


Tudja, hogy aminek meg kell történnie, az megtörténik. Elfogad, nem ítélkezik. Megkérdezi lelkét: -Vajon mit kell megtanulnom jelen helyzetemből?  


Ne félj hát a szíved szerint élni! Ha falakat emelsz magad köré, azzal nem a csalódásoktól zárod el magad, hanem a boldogságtól. Leckék egészen biztosan lesznek, míg élsz. Ezt fogadd el!

Boldognak lenni bátorság! Azt jelenti, bízol az isteni gondviselésben, bízol magadban, a létben…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések