A lélek országának állampolgára vagy

A magyar nép a lélek népe, a fény hordozója mindenhol a világban. Nem véletlenül vagyunk ott a világ minden táján, mert a szeretet és a szívcsakra üzenetét visszük el mindenhová. A magyar nép a fény népe - ez nem kiváltság, sokkal inkább kötelesség.

Az új energia is ide érkezik meg először és innen sugárzik szét szerte a világba. Hiszen Magyarország a világ szívközpontja, minden energia ami ide megérkezik, a szív segítségével eljut a világ legtávolabbi pontjába is.

Ha a szív elégtelenül működik, akkor a Föld haldoklik

Nekünk kell az új energia hírét tovább pumpálni a Föld érveresébe, ezért most nem lehetünk "szívbajosak". Most minden eddiginél jobban helyén kell, hogy legyen a szívünk és összhangban kell lennünk önmagunkkal és egymással is, mert a testben sok funkció hiánya mellett lehet élet, de ha a szív nem dobog, akkor a lélek elhagyja a testet.

A Földnek most minden eddiginél nagyobb szüksége van a bátorságunkra, az önbizalmunkra és magabiztosságunkra. Itt az idő, hogy megmutasd ki is vagy valójában. Nyisd ki a szíved és légy az, aki vagy, mert eljött az ideje, hogy a Föld lakói szabadon kinyilvánítsák egyéniségüket és felszabadítsák magukat a vélt vagy valós "hatalmak elnyomása" alól.

Itt az ideje, hogy felelősséget vállalj önmagadért rálépve a felemelkedés ösvényére és segítve az emberiséget , hogy minél többen láthassák meg maguk előtt ezt az utat.








Megjegyzések