Fényküldötteknek




A fényküldöttek valahol a szívük és a zsigereik mélyén úgy érzik, sürget az idő. Emiatt érzik kötelességüknek, hogy valami spirituális módon segítsék a világot, mégpedig késlekedés nélkül.

A legtöbb fényküldött tisztában van azzal, hogy "más", mint a többiek. Rendkívül érzékeny emberek, akiket ugrattak azért, mert "túlságosan érzékenyek", "furcsák" vagy "okoskodók". Olyan fizikai tünetektől szenvednek, amelyek a legtöbb fényküldött esetén gyakoriak, többek között az egyik fülben időnként jelentkező fülzúgástól.

Először is ez egy olyan hang, amelyet arra szántak, hogy a spirituális frekvenciaszintet az anyagi sík és a faj tudatossági szintje fölött tartsa.

Gondolj egy, a föld fölött elhelyezkedő szmogrétegre, de levegőszennyezés helyett az összegyűlő, félelemalapú gondolatok formájában képzeld el azt. Ez a szmogréteg a reggeli ingázás során érzett összes dühből, valamint a "hiánygondolatokból" eredő stresszből áll, amikor az emberek azt hiszik, hogy nem áll rendelkezésükre a szükséges pénz, szeretet vagy idő. Ezektől a negatív energiáktól eldugul a Földet körbezáró sűrű szint. Ha a fényküldöttek ebben a szmogban élnek, és belélegzik ezt, amelyet a "faj tudatosságának" nevezünk, akkor depresszióssá válnak, és nem lesznek képesek segíteni a szmog megsemmisítésében.

Tehát a fényküldöttek égi segítői - beleértve az arkangyalokat, a gyógyító mestereket, a tanítókat, az elementálokat és a csillagembereket - erős fényhullámokat küldenek a fényküldötteknek.

Ezt általában az egyik fülben, egy magas hangként fogják fel, amely hangosnak és akár fájdalmasnak is tűnhet. Ez a hang a test frekvenciáját a "faj tudatosságának szintje" fölé emeli, és így a fényküldött meg tud őrizni valamennyi energiát és reménységet, amely arra motiválja majd, hogy közreműködjön a megoldásban.

A zúgás az információ "letöltéséből" is ered - ahogyan manapság neveznétek ezt.

Nagyon hasonlít ahhoz, ahogyan a számítógépes modem egy zúgó hangot ad, amikor csatlakozik. A fényküldött küldetésetekkel kapcsolatos információfrissítéseket küldjük nektek. Ezek nagy része negyedik dimenziós tanításokon alapul, így hát nem lenne értelme, ha egyszerűen minden fényküldöttnek beszélnénk róluk. Ehelyett megkerüljük az értelmet, és egy hangrendszeren keresztül közvetlenül a tudatalattitokba és a szívcsakrátokba küldjük az információt. Így beolvasztjátok ezt az új programozást a mindennapi gondolataitokba és viselkedésetekbe.

Az emberi ego nem akarja, hogy belekezdj fényküldötti munkába, mert azt akarja, hogy a föld továbbra is félelemtől fuldokoljon. Az ego száz százalékos, tiszta félelem!

Ha elveszíted a félelmedet, akkor az ego elveszíti az életerejét. Ha segítesz abban, hogy mások elveszítsék a félelmeiket, akkor az ego elveszíti hatalmi bázisát az emberi fajon belül. Így az ego mindent meg fog tenni, ami lehetséges, hogy eltérítsen téged a küldetésedtől, félelmet keltsen benned, és tehetetlennek érezd magad.

Meg kell értenetek, hogy ti, fényküldöttek megállapodtatok velünk, égiekkel, hogy folyamatosan emlékeztessünk benneteket a küldetésetekre.

A megtestesülésetek előtt tudtátok, hogy időnként le fogtok térni az útról. Arra kértetek bennünket, hogy ezeken az időszakokban nógassunk benneteket. Tehát nem sértjük meg a szabad akaratotokat; csupán eleget teszünk a veletek, fényküldöttekkel kötött megállapodásunknak.

A fényküldöttek az emberiség e fontos változásának időszakában testesültek meg.

Mihály arkangyal figyelmes irányítása alatt ti, fényküldöttek kiirtjátok a Földről a félelem hatásait. Emellett a Föld légkörébe kibocsátott félelem és negatív energia mennyiségének csökkentésében is segédkeztek. Az a küldetésetek, hogy az élvonalban harcoljatok, ami először is azzal jár, hogy ti magatok leszoktok a félelemről, utána pedig példát mutattok, vagy megtanítjátok másoknak is ugyanezt.

Még ma is mindenki képes a telepátiára, de a legtöbb ember tagadja ezeket az ösztönös érzéseket. Vagy kizárnak minden tudatosságot a pszichikus benyomásaikkal kapcsolatban, vagy meggyőzik magukat, hogy a képzeletük működik. Nem a belső igazságukra hagyatkoznak, hanem külső forrásokra támaszkodnak. Ez a hiány illúziójához vezet, mert úgy tűnik, hogy önmagatokon kívülre kell mennetek ahhoz, hogy megszerezzétek azokat az anyagi dolgokat, amelyekre szükségetek van.

Ha az emberek egyszerűen feltárnák a bennük létező gazdag kincseket, beleértve az anyagi és spirituális bőség végtelen készletét, amelyet jelenleg magukban rejtenek, akkor soha többé nem félhetnének.

Ha az emberek megengednék maguknak, hogy pszichikus úton észleljék az őket körülvevő sok angyalt és szellemi vezetőt, akkor sosem éreznék többé azt, hogy egyedül vannak, vagy nincsenek barátaik. Ha az emberek nem félnének attól, hogy lássák elhunyt szeretteiket, akkor azonnal elveszítenék az össze, halállal kapcsolatos félelmüket.

Annak érdekében, hogy az emberek eltávolodjanak a hiány-gondolkodástól, el kell kezdeniük a telepatikus gondolkodásukra támaszkodni. Amint követik a belső útmutatásukat, minden fizikai és érzelmi szükségletük automatikusan kielégítésre kerül majd.

Amikor az emberek visszatérnek a telepatikus kommunikációhoz, a tisztességtelenség eltűnik majd a bolygóról.

A hazugságokat jelenleg csak azért nem ismerik fel, mert az emberek tagadják a megérzéseiket, amely elárulják nekik, hogy "valami nincs rendben". Amint az emberek telepatikusabbá válnak, többé nem fogják eltitkolni ezt a belső figyelmeztető rendszert, vagy nem bízni benne. Tehát egy meglehetősen rövid időn belül, a hazugságokat és a féligazságokat többé nem fogják eltűrni. Éppen úgy, ahogyan semmit sem tudsz elrejteni előlünk a szellemvilágban, a valótlanságok ugyanígy nem maradnak titokban az emberek között sem.

És ha az emberek többé nem hazudhatnak, mi fog történni azzal a sok intézménnyel és rendszerrel, amelyeknek a legmélyén hazugságok és féligazságok vannak?

Mi fog történni a kormányzattal, a jogi, a média, az oktatási, az egészségügyi és más rendszerekkel?

Az angyalok együtt dolgoznak e rendszerek tagjaival azon, hogy megpróbálják belülről meggyógyítani ezeket.

Sok fényküldött titokban, e rendszerek alkalmazottjaként dolgozik.

A szellemvilág álmukban együttműködik az ezekben a rendszerekben dolgozó emberekkel, próbálva meggyőzni őket, hogy otthon is és a munkájukban is tisztességesen éljenek.

A fényküldött szerepe, hogy segít az embereknek, hogy ne féljenek. Amikor a fényküldöttek aggódnak, vagy félelemmel teli gondolataik vannak, akkor Mihály arkangyal nem tud tisztán kommunikálni velük.

Szüksége van rá, hogy a fényküldötteinek tiszta kommunikációs csatornáik legyenek, hogy konkrét útmutatást tudjon adni mindenkinek a saját, általános tervben betöltött szerepével kapcsolatban.

A fényküldötteknek a félelemmel teli gondolatok helyett szeretetteljes gondolatokat kell választaniuk. Nem őrültség vagy gonoszság az ég hangjaira hallgatni. Így Mihály arkangyal könnyebben fog tudni kommunikálni "csapataival", a fényküldöttekkel.

A testet öltött elementálok legtöbben kelta eredetűek, vagy a megjelenésükben vannak kelta vonások. Gyakori köztük a pirospozsgás arcszín, és a vörös vagy világos haj. Jellemző, hogy minden elementál gyanakvó az emberekkel kapcsolatban, mivel évtizedekig figyelték őket, amint bitorolják a földi környezetet, kegyetlenül gyilkolva annak növényeit és állatait. Így jellemzően megfigyelő hozzáállást mutatnak az emberek iránt.

A tisztánlátásunk időnként perifériásan jobban működik, mert ha a szemünk sarkából látjuk meg a szellemvilágot, azt lazábban és nyitottabban fogadjuk.

Tiszta lapot úgy hozol létre a szívedben, hogy minden, a jelenlegi vágyaiddal kapcsolatos dolgot kitisztítasz és meggyógyítasz a múltadból.

A tisztításnak és gyógyításnak sok módja van.Bárki elmehet akár egyedül is vagy vad növényekkel, bokrokkal vagy fákkal benőtt természetes helyre, és segítséget kérhet a növény-, bokor- vagy faemberektől. Ülj egy vonzó növény, bokor vagy fa mellé, és magadban beszélgess a lénnyel, aki benne él. Őszintén kérj segítséget, és sosem fogják megtagadni tőled azt. A növény-, bokor- vagy faember el fogja távolítani a szóban forgó fájdalmat a szívedből, a lelkedből, a testedből.

A tisztítás folyamata alatt fizikai érzéseket fogsz átélni, mint például bizsergést, a légnyomás változásának érzését és az izmok összehúzódását.

Ezek a régi, negatív érzelmek elengedésére adott erős, de kellemes fizikai reakciók.

Amikor a tisztítás véget ér, a tested megnyugszik. Még azt is tapasztalhatod, hogy "kisimulsz", és ideiglenesen nem tudsz megmozdulni. Ez jó alkalom a pihenésre, és arra, hogy elmélkedj a gyógyulási folyamatod fölött.

Amint a szív megtisztult és meggyógyult, és olyanná vált, mint egy üres vászon, új képeket kezdünk festeni rá. A manifesztáció második lépése a következő: rá kell jönnöd, hogy minden, ami jelenleg az életedben van - minden kapcsolat, helyzet vagy vagyontárgy - az elvárásaid miatt van az életedben. Mint egy várandós anya, te vártad és remélted az egészet. Az elvárás jelenti a fogantatást, amelyből világra jön a végeredmény.

Ha a szívedet régi fájdalom szennyezi, akkor olyan, mintha öt régi festékréteg fölé próbálnál valami képet festeni egy vászonra. A régi képek átmosódnak és megjelennek majd az új festményen... Egy tiszta, új képhez tiszta vászonnal kell kezdeni.

Egy elfogadó szív folyamatosan bármit képes megteremteni.

A legtöbb lény nem áll készen arra, hogy fenntartás nélkül elfogadja a jó dolgokat.

"Menj ki magányosan a természetbe egy naplóval és egy tollal. Ülj le egy gondozatlan fa vagy bokor mellé, és hunyd be a szemed. Lélegezz mélyen egy ideig. Ne próbálj előidézni semmit.

Most egyszerűen gondolj a vágyaid tárgyára. Ez lehet bármi: a karriered, az életcélod, a pénzügyeid, az egészséged, egy új lakásba költözés, a szerelmi életed. Ismét hangsúlyozzuk: ne próbáld szabályozni a gondolataidat vagy az érzelmeidet. Egyszerűen hagyd, hogy gondolataid általában a témára koncentráljanak. Továbbra is lélegezz mélyeket, és koncentrálj a szívközpontodra.



Kérdezd meg a szívedet:

TE mire vágysz?

Ezután hagyd a szíved képzeletét arra kószálni, amerre csak akar. Engedd meg magadnak, hogy arról fantáziálj, amire a szíved sóvárog és vágyik, bármilyen témát is választottál."

Nem az a lényeg, hogy emberként tökéletes légy, mert már eleve Isten tökéletes gyermeke vagy. Emberként az a lényeg, hogy tisztában légy az alapvető szándékaiddal. Mindaddig, amíg szeretetteljes akarsz lenni, ne koncentrálj azokra a hibákra, amelyeket esetleg elkövethetsz. Ha hibákat követsz el, add át azokat az égnek.

Valahányszor tudatosul benned, hogy hibát követtél el, ami alatt azt értjük, hogy gondolatban tévedtél, a szeretet nélküli vagy félelemmel teli gondolatok alapján, egyszerűen mondd a következőt: "Beismerem, hogy hiba történt, és azt kérem, hogy ezek minden hatása semmisüljön meg az idő minden irányában, minden érintett számára."

Minden nap van gyönyörű napfelkelte és naplemente, és ahhoz, hogy élvezzem ezeket, semmi egyebet nem kell tennem, csak észrevennem! Ha nem megyek ki, vagy nem nézek ki az ablakon, akkor elszalasztom a természet gyönyörű műsorát.

A belső napom is ugyanígy mindig szépséget teremt. Azért imádkozom, hogy észrevegyem, és ezáltal élvezzem ezt a kinyilvánított szépséget.

Most benne vagyok a sodrásban. Tisztán látom, hogy a gondolataim, érzéseim és döntéseim mekkora hatással vannak életem filmjére. Ha tudomásom van a Lélekről, az azt jelenti, hogy fenntartok egy pozitív, tiszta és szeretetteljes koncentrációt; és ez pozitív, tiszta és szeretetteljes eredményeket fog létrehozni.

Olyan, mintha a Lélek lenne az anyag, és a gondolataim formálnák meg annak eredményét.

Ha következetesen emelkedett, optimista gondolatokat és érzéseket tartok fenn, akkor következetesen boldog és harmonikus életem van.
A Lelkem állandóan vonz, elbűvöl és alkot.
A Lelkem szeretet.
A szeretet mindig örömöt ad, örömről gondoskodik, örömöt él át és örömöt fejez ki.
A szeretetben az "adni" és a "kapni" egyensúlyban van.
A szeretetnek semmire sincs szüksége; a szeretet teljes és boldog.
Én a Lelkem vagyok.
Ezáltal én vagyok a bőség folyamata és lényege.
Az elmém mindent visszatükröz, amit lát. Ha sötétségre nézek (és sötétségre koncentrálok), akkor elmém elsötétül. Ha fényre vagy szeretetre nézek vagy koncentrálok, akkor elmémet fény és szeretet tölti be.

Én választok. Nézhetek a világban lévő jó dolgok bőségére, vagy észrevehetem azokat, és elmém jó gondolatokban fog bővelkedni.

Mivel azt vonzom magamhoz és azt teremtem meg, amire gondolok, ezért feltétlenül azt akarom, hogy elmémben csak jó dolgokkal kapcsolatos, szeretetteljes és bőséges gondolatok legyenek. A koncentráció tárgyának és a (pozitív vagy negatív) keretezésnek a megválasztása olyan, mintha eldönteném, hogy mivel táplálom az elmémet - gyorséttermi menüvel vagy egészséges, életfenntartó ételekkel. Csak jó dolgokat akarok látni, hogy elmémet jó dolgok töltsék be, és így csak jó dolgokat hozzak létre.

Az anyag illúzió, amint a bármely formában megjelenő hiány is az.

Csak akkor tapasztalhatok hiányérzetet, ha ezt a fajta illúziót választom.

Egy bőségillúzió választásával nem veszek el senkitől semmit.

Valójában, ha megengedem magamnak, hogy kapjak, akkor jobb helyzetben vagyok ahhoz, hogy segítsek másoknak. Nem csupán ihletet adok nekik, hanem több energiám, erőm és erőforrásom is van ahhoz, hogy adjak. Tehát nem az a lényeg, hogy megérdemlem-e, hogy megkapjak valamit - azt érdemlem meg, hogy adjak. Ezért megengedem magamnak, hogy jó dolgokat kapjak, hogy hatékonyabban segíthessek másoknak.

Légy készen arra, hogy világos utasításokat kapj a belső tanítódtól, mert a manifesztáció harmadik lépése abból áll, hogy tisztában legyünk ezzel a belső útmutatással és kövessük azt.

Mi, angyalok, a fényküldöttek szívébe belelátunk, és látjuk őszinte vágyukat a közreműködésre és jelenlegi korlátjaik meghaladására. Lépjetek kapcsolatba velünk és mi magasabbra juttatjuk majd titeket. Segíteni fogunk nektek a látomásaitok, a tehetségeitek és a baráti körötök kiterjesztésében. Varázslatot hozunk az életetekbe.

Ne félj hinni abban, amit nem látsz azonnal...


Doreen Virtue

Megjegyzések