Amikor imáidra megérkezik a válasz, és véget érnek a nehézségek



Érezted azt valaha , hogy imáidra nem érkezik válasz? Hogy a kilátástalanság már óriási méreteket öltött, és nincs kihez fordulj? 

Érezted azt valaha, hogy egyedül vagy a problémáiddal és nem ért meg senki? Hogy nem törődnek veled? Hogy te csak állandóan adsz, de neked nem ad soha senki? 


Fáradtan rogysz a földre, ökölbe szorított kézzel, kisírt szemekkel kérdezed: - MIÉRT?

Miért van az, hogy téged sosem hall senki? Miért nem vesznek észre? Miért van az, hogy kérdéseidre nem érkezik válasz? 


Ülj le egy kicsit, nyugodj meg, és figyelj befelé. Le kell csendesítened a gondolataidat ahhoz, hogy ráérezz, merre van az út… Meg kell hallanod lelked hangját, ha hiteles válaszokat akarsz kapni. 


Légy hálás azoknak, akik nem láttak el kéretlen tanácsokkal, hiszen életed nagy kérdéseire minden válasz csak belőled jöhet. A többi csupán hamis útmutatás lehet. 


Tudatosítsd magadban, hogy nincs az a helyzet, amit ne lennél képes megoldani. A próbatételeket azért választod, mert megoldásukkal olyan helyekre jutsz el, ahol csodák várnak rád. Abban segítenek, hogy megtaláld önmagad. 


Addig is kitartás! Minden helyzet magában foglalja a megoldásokat is! Minden a döntéseiden múlik. IGEN! Valóban kóvályogtál tévutakon, és sokszor hoztál téves döntéseket. Utólag már tudod. De be kell látnod, hogy ezek által sokkal erősebbé váltál. 


Egy lecke sem felesleges, ha tanulunk belőle! 


Azonban ha sokszor lépsz ugyanabba a gödörbe, amit már jól ismersz, az a te hibád. Sose felejtsd el, hogy minden pillanatban van lehetőséged másként dönteni. Nem kell szenvedésben leélni az életed, választhatod a boldogságot is! 


Csak figyelj oda a jelekre! Figyelj oda az érzéseidre, szíved hangjára! 


Ne hidd, hogy téged nem hallgat meg a Teremtő. Kérd, és megadatik. Kérdezz, és válaszolnak. Légy egyszerű és világos. A válasz megérkezik, ha igazán figyelsz. A jelek mindig azok, amiket annak vélsz.


Csak hallgass és figyelj! A következő újságcikkben, könyvben vagy dalban ott lesz a válasz. Az Univerzum útitársakat küld melléd, hogy információkkal szolgáljanak neked ahhoz, amit tudni szeretnél, ami megértésre vár. 


Rendelkezésedre áll minden eszköz, és az utak megnyílnak előtted, ha tudod, hová szeretnél menni. A vágyad eljön hozzád, ha meghívod. Megérkeznek azok az emberek, akikre szükséged van a folytatáshoz. 

S akkor már tudni fogod, hogy mindig is ott voltak benned a válaszok, csak meg kellett tanulnod hinni önmagadban. 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html







Megjegyzések