- Ne hagyd, hogy a sötétség elvegye a fényed!


Ahogy fejlődsz és tudatosabb leszel az életedre, egyre több olyan “barátban” csalódsz majd, aki képtelenek a fejlődésre. Orvul támadnak hátba, ha megpróbálsz kilépni abból a sötétségből, melyben élnek. Elhatalmasodik rajtuk a félelem és a múlt fájdalma. Mindent megtesznek azért, hogy bebizonyítsák: nem jó úton jársz. 

Amint elhagyod az ösvényt, amit járnak, megpróbálják keresztezni a Tiédet. Minden erejüket abba fektetik, hogy ellehetetlenítsenek, megalázzanak, megfélemlítsenek. Szinte rögtön előtör lelkük legsötétebb oldala, és támadásba lendülnek. 

A tudatlan ember a legveszélyesebb önmagára, hiszen lelke pontosan tisztában van azzal, amit tesz. A világban minden energia… És a szándék, mellyel tetteinket elkövetjük, erőteljesen sugároz a világba. Az ártó, rosszindulatból elkövetett cselekedetek idővel megbosszulják magukat. A gonoszság egy előre dokumentált boldogtalan élet… 

Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy ne vedd magadra a megmentő szerepét! Az igaz, hogy a sötétség és a fény harcában mindig a fény győz, de közben elfogyhat az erőd. Te saját magadért vagy felelős, senki másért. Ne hagyd, hogy elhomályosítsák a fényed! 

Te egy egyedi, megismételhetetlen csoda vagy, és higgy benne, hogy előbb-utóbb mindenki megkapja, amit érdemel. A fényküldött, és a sötétség képviselője is azt az életet fogja élni, amit magának teremtett!

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések