A megbocsátás hatalma




Vannak emberek, akik azért kerültek életünkbe, hogy fájdalmas leckék által tanítsanak a megbocsátásra és az elfogadásra. Hogy általuk nagyobb önismeretre tegyünk szert… 


Tudom, olyan sokszor csalódtál már… Pofont kaptál azoktól, akiktől simogatást vártál… Számtalanszor magadra hagytak, te pedig megtanultad bezárni a szíved. A mai napig ott van benned az a sok sérelem… Az a sok fájdalom… Elástad jó mélyre, hogy ne tudjon újra fájni ! 


Arra kérlek, bocsáss meg annak, aki elhagyott, aki bántott téged! Bocsáss meg annak, aki eltűnt vagy elhitette veled, hogy nem vagy elég jó. Bocsáss meg kérlek! Nem azért, hogy feloldozd őket, hanem magad miatt! Önmagadért!


Míg ott van a sérelem a lelked mélyén, össze vagy kötve vele! Bocsáss meg a saját szabadságodért! Azért, hogy folytathasd az életed. 

Ez nem azt jelenti, hogy egyetértesz azzal, amit tett… Mindenkinek felelnie kell a tetteiért. Ez azt jelenti, hogy elengeded a haragot, a fájdalmat, a hozzá kapcsolódó negatív érzéseket, hogy ne mérgezzék többé az életedet. 


Tudom, sokszor érzed, hogy igazságtalan az élet. A düh, a harag sokszor uralkodik el rajtad. Ez nem baj, mindenkivel előfordul.  Engedj szabad utat az érzelmeidnek, ne zárd el őket. Éld meg, majd engedd el őket, hogy ne emésszenek éveken, évtizedeken keresztül. 


Tudd, hogy emebrtársad is csak a feladatát teljesítette. Bármi is történt, azért volt, hogy fejlődhess általa. Köszönd meg a leckét és lépj tovább. 


A megbocsátás szabaddá tesz. Tiszta lappal kezdheted bármikor. S ha elengedted a helyzetet és nem hibáztatsz már senkit az életedért, akkor nem fogod újra bevonzani, hiszen megtanultad a leckét! Bocsáss meg még ma! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések

Megjegyzés küldése