Így lelhetsz rá a szerelemre a Vonzás Törvényének segítségével!




A Vonzás Törvényének erejéről szinte már mindenki hallott, hiszen olyan dolgokat is bevonzhatunk az életünkbe általa, amikre mindig is vágytunk. Ha már jó ideje keresed a párod, de folyton sikertelenül jársz, akkor itt az ideje, hogy a Vonzás Törvényének segítségével találj rá a lelki társadra.

Sokan szkeptikusan közelítenek a Vonzás Törvényének hitelességéhez, pedig már tudományosan is bizonyított, hogy elménk rezgései alakítják a körülöttünk történő eseményeket. Minden az energiaáramláson alapszik, mi is energiából vagyunk, ahogyan a környezetünkben is minden energiából épül fel. Az, amire gondolunk, és ahogyan gondolunk a részünké válik, ezért a Vonzás Törvényének értelmében bármit a magunkénak tudhatunk, ha igazán akarjuk és komolyan gondolunk rá.

Mica Akullian, San Fransisco-i szakértő vallja, hogy „az életünknek mi magunk vagyunk a megalkotói” és a párkeresés témáját is ilyen szempontból közelíti meg. 8 lépéses tanácsának köszönhetően te is kipróbálhatod, hogy hogyan alakíthatod át szerelmi életed olyanná, amilyenné mindig is akartad.


1. Első lépésként szeresd önmagad

Ha önmagaddal ki vagy békülve és szeretettel gondolsz önmagadra, akkor a többi ember is szeretni fog. Önmagunkat megszeretni nem könnyű főleg ha nehéz időket élünk át. De figyeld csak meg, hogy amint elfogatod önmagad olyannak, amilyen vagy a környezeted is nyitottabb és elfogadóbb lesz feléd.


2. Gondolkozz el, mit is jelentene számodra a lelki társad

Komolyan határozd meg, hogy milyen emberre vágysz: lehet az akár kinézet, illat, humor, személyiség, bármi olyan, amit szívesen keresel egy lelki társban. Ezután képzeld el, hogy találkozol ezzel az illetővel és figyeld meg az érzéseidet


3. Légy hálás

Nehéz hálával gondolni bármire is, miközben úgy érzed, hogy semmi sem jön össze. Mégis a hálának olyan energiája van, amely nagyon magas szinten képes vibrálni, és ez segít abban, hogy feltöltődj. Hidd el, hogy minden nap történik valami olyan, amiért hálás lehetsz.


4. Higgy benne, hogy megtörténik

Nem a te dolgot azon aggódni, hogy az elképzelt illető hogyan tud majd kapcsolatba lépni veled, a Vonzás Törvénye majd megoldja. Ne a buktatókra koncentrálj, hanem arra, hogy igenis sikerülni fog, bízz az energiákban.


5. Készülj fel a nagy találkozásra

Képzeld el minden részletét a nagy találkozásnak, hol fog megtörténni, hogyan mutatkozol be, hogyan fogsz viselkedni. A lényeg, hogy vizualizáld és érezd át az egész folyamatot. Lassan tudatosítsd magadban, hogy egy új embernek is helyet kell csinálj az életedben.


6. Meditálj

A meditáció bizonyítottan csökkenti a stresszt, amit a folytonos aggódás generál. Szakíts minden nap egy kis időt, és ha 10 percnél nem is többet, de csendesedj el, hunyd le a szemed és lélegezz mélyen, hogy az energiakészleted feltöltődjön.


7. Irányítsd a gondolataidat

A gondolataid mind abból születnek, amiben hiszel, ezért tudatosan irányítsd gondolatidat. Higgy abban, hogy az Univerzum igenis azon munkálkodik, hogy a megfelelő embert a hétköznapjaidba sodorja.


8. Kövesd a szíved

Szépen lassan észlelni fogod a változást, és észre fogod venni azokat a jeleket, melyeket követve egymásra találhattok majd a lelki társaddal. Csak járj nyitott szívvel és nyitott szemmel.

Ha már van az a lehetőség, hogy saját gondolataink révén megteremthetjük a valóságot, akkor miért ne gondoljunk csupa szépre és jóra a negatív dolgok helyett. Légy türelmes, mert a szerelem útban van hozzád, csak higgy benne.



Megjegyzések