Nyilas jegy előrejelzés 2020



Nyilas jegyűeknek 2020-ra (Guzsik-Mohácsi Viktória 2020-as Holdnaptár c. könyvéből)

Kedves Nyilas! Az elmúlt években sikerült jobban megismerni a lelkedet és sokkal közelebb kerültél önmagadhoz! Itt az idő kamatoztatni a benned lévő tudást és sok bölcsességet! Az idei év energiái kedvezőek számodra ahhoz, hogy valóra váltsd az álmaidat. Gondolkodj nagyban, higgy a benned lévő tudatosságban és cselekedj! 
Ha jól használod ki az év első hónapjait, karriered szinte magától szárnyal majd, te pedig koncentrálhatsz a családalapításra vagy már meglévő gyermekeidre. 
Ha nincsenek céljaid, akkor az első fél pár hetet mindenképpen arra használd, hogy ráérezz, mit is akarsz valójában. Ne feledd: a célok nélküli élet olyan, mint egy hajó, melyen nincsen kormány. Az irányt neked kell kijelölni. 
Talán sikerült lecsillapítanod a benned háborgó érzéseket, amiket akkor éreztél, mikor láttad az igazságtalanságot és a nyomort a világban. Bízom benne, hogy sikerült megértened, hogy nem veheted magadra a világ szenvedését. Ha sikerült elengedned a “mentsük meg együtt a világot” kényszerképzetedet, akkor végre te lehetsz a fontos az életedben, és ettől megindulnak az eddig mozdulatlan életterületek is. 
Teljes testi átalakuláson mehetsz keresztül, ha felhasználod a benned lévő tudást ahhoz, hogyan tartsd karban egészségedet. Itt az idő új életmód kialakításához! Hidd el, óriási példa vagy emberek számára, és követni fognak téged! 
Az idei évben több utazás vár rád, válogathatsz kedved szerint az ajánlatok között. 
Ha régóta vagy beleragadva számodra méltatlan helyzetekbe, akkor most erőt kapsz ahhoz, hogy ki tudj állni magadért, és képes legyél tovább lépni. Viszont a döntést egyedül te hozhatod meg! 
Párkapcsolatodban közös fejlődés, közös célok megvalósítása várható, vagy a felismerés, hogy nem egyezik az út, amin jártok. Ha így van, akkor ideje elengednetek egymást, és esélyt adni magatoknak a boldogságra. 
Egyedülállóként nagy esélyed van arra, hogy a szerelem bekopogtat hozzád, de csak akkor, ha elengeded végre a ragaszkodásodat ahhoz a bizonyos személyhez. Fel kell ismerned, hogy ezzel hátráltatod a saját boldogságodat. 

Ha elengeded azoknak a kezét, akik visszahúznak, akkor végre lesz energiád a saját életedre! 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu



Megjegyzések