Skorpió jegy előrejelzés 2020



Skorpió jegyűeknek 2020-ra (Guzsik-Mohácsi Viktória 2020-as Holdnaptár c. könyvéből)

Kedves Skorpió! Az elmúlt évek feszült szituációi lemerítettek energetikailag, így mindenképpen arra bíztatlak, hogy töltekezz, ha sikeres évet szeretnél zárni. Találd meg a módját, hogy kikapcsolj, lazíts és megtöltsd magad szeretettel. Testi tüneteid is elmúlhatnak, ha megnyitod a szíved és elengeded azt az érzést, hogy összeesküdött ellened a világ. Érdemes változtatni a hozzáállásodon és minden téged körülvevő szituációban meglátni a jót, a tanítást. 
Az idei évben érdemes elhagynod a megszokottat és kipróbálni új dolgokat. Rá fogsz jönni, milyen szép, színes a világ. Meg fogod érteni, hogy nem érdemes elzárni magad a lehetőségektől. 
Érezhetted az utóbbi években, hogy energiáidat, érzéseidet méltatlan emberekre pazaroltad, de hidd el, szükséged volt a megtapasztalásokra ahhoz, hogy megértsd, az elengedés nem is olyan szörnyű dolog. 
Fontos lenne, hogy az idei évben ki tudj alakítani egy harmonikus, nyugodt légkört magad körül, és beiktass minden héten néhány óra ÉN-időt. 
Engedd el a ragaszkodást, a görcsösséget és higgy abban, hogy az irányításod nélkül is forog a Föld. Bízz az isteni gondviselésben, és tudd, minden úgy történik, ahogyan neked a legjobb. 
Ideje felhagyni önmagad hibáztatásával régi dolgok miatt. Ha azt szeretnéd, hogy feltételek nélkül elfogadjanak és szeressenek, akkor fogadd el- és szeresd magad feltételek nélkül! Ne nehezítsd a sorsodat azzal, hogy mindig árral szembe mész! 
Ha úgy érzed, hogy az utóbbi években már nem elégített ki a munkahelyed, arra bíztatlak, hogy légy bátor, és vedd kezedbe az irányítást. Mindegy hol élsz és hány éves vagy, kezdj bele valami újba. Az egész év arra bíztat téged, hogy ugorj fejest az ismeretlenbe. Utazz számodra eddig ismeretlen helyekre és próbálj ki új dolgokat. Ez a kulcs önmagad igényeinek megismeréséhez. 
Párkapcsolatban egy nyugodt időszak következik, bár minél jobban felfedezed önnön lényedet, annál inkább rájössz, hogy rosszul mérted fel saját igényeidet. Itt az idő megújítani a már meglévő kapcsolatodat és társadat is magaddal húzni a fejlődés útján. 
Ha egyedülálló vagy, akkor adj magadnak még egy kis időt, és kérdezd meg a lelkedet, miért nem hiszed el, hogy megérdemled azt az embert, aki elfogad úgy, ahogy vagy? Miért utasítod el még mindig saját lényed? Ha erre megtalálod a választ, megérkezik a beteljesülés is! 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu


Megjegyzések