Vár Rád egy új élet!

 




Ne feledd! A kezdet mindig egy döntéssel kezdődik. Ha elég szűknek, korlátokkal telinek érzed az életed, valószínüleg már döntöttél. Ha nem, akkor lehet, még szükséged van néhány jótékony pofonra a sorstól. 

Ha úgy érzed, képtelen vagy továbblépni, pedig óriási szükséged lenne rá, akkor mérlegelj egy kicsit: - Vajon megér ez a változás neked annyit, hogy önmagadra fordíts időt? Kapcsolódj ki, meditálj, vagy kirándulj EGYEDÜL. Vedd fel a kapcsolatot a lelkeddel. Ehhez kevés, ha fél órára kiszaladsz az erdőbe. Tölts időt magaddal. A fontos döntéseket nem tudjuk meghozni a nagyváros zajában úgy, hogy nincs fél percünk átgondolni, mi lenne igazán jó nekünk. 

Gondold át kérlek az egész sorsodat! Milyen döntés hozhatna igazán nagy változást? Ami alapjaiban emelné, fellendítené egész életedet? 


Képzeld el, hogy jelen inkarnációd egy hosszú út, amin vándorolsz. Állj meg egy pillanatra! Tűnődj el rajta, eddigi életedben mi az, ami tetszik és szívesen viszed tovább. Ami pedig nem tetszik, azon változtass! 


Elsőként nézz végig önmagadon! Tudatosítsd, a jövőben mit akarsz a tükörben látni! Válassz magadnak külsőt, egészséget, magabiztosságot, stb…

Másodikként gondold át a szerelmi életedet! Abban a kapcsolatban élsz, amire igazán vágysz? Te milyen partner vagy? 

Alakítsd magad a megfelelő társsá! Választhatsz magadnak új személyiséget bármikor, hisz rajtad múlik minden. Ha önmagadat tökéletesnek látod, akkor fog a másik is annak látni téged. 

Harmadik feladatként gondold át az életfeladatodat. Kielégít a jelenlegi hivatásod? Azt a megbecsülést nyújtja, amire vágysz? Anyagi biztonságot ad neked? Tudsz a munkádban önmagad lenni?

Ma dönts az életfeladatod mellett! Légy tisztában azzal, mi adhatja léted értelmét. Mit szeretnél csinálni? Hogyan akarod ezt elérni? 


A tudatos döntésnél figyelj oda, hogy ne csak te épitsd az életfeladatod, hanem az is építsen téged. Ha azt érzed, ettől életed értelmet nyer, akkor jó irányba mész. 


Végül arra kérlek, tudatosan válaszd ki, ami feltölt téged. Döntsd el, hogy minden nap szánsz arra időt, hogy jól érezze magát a lelked. És nézd meg, hogy életed különböző területei összhangban vannak-e egymással. Ha igen, akkor új emberként léphetsz az új életedbe. Ha nem, akkor még tökéletesítsd a terveid. Csak nyugi! Nem vagy lekésve semmiről. 

Sosincs késő, hogy magad mögött tudd a múltat és elindulj! Képes vagy rá! Megvan benned az erő, az akarat, hogy oda juss, ahová elindultál! Kívánok önfegyelmet, alázatot, eltökéltséget, erőt és önbizalmat! Én drukkolok neked! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Megjegyzések