Semmi sem okoz nekünk annyi bajt, mint a saját gondolataink

 




Semmi sem okoz nekünk annyi bajt, mint a saját gondolataink. Semmi sem fáj úgy, mint ők. Semmi sem félelmetesebb, mint az a gondolat, hogy valaki belenéz a fejünkbe, és megtudhatja, mit gondolunk.

Kövesd a gondolataid, és látni fogod, hogy ezek 90% -a félelmekből, előítéletekből és szorongásokból áll!


Ne gondolkodj;kezdj el élni! Csak a saját gondolataid akadályozzák meg a továbblépést. Félelem, szorongás és mentális szenvedés – mindez csak a fejedben létezik. A feltétel nélküli szeretet egyetlen akadálya a gondolkodás, az indokolatlan öröm egyetlen akadálya a gondolkodás, a siker egyetlen akadálya a gondolkodás.

A gondolkodás a gyógyulás fő akadályává is válhat. Azok a betegek, akik ragaszkodnak a mély pszicho- analízishez és a logikus érveléshez, általában nagyon lassan gyógyulnak. A valódi gyógyuláshoz tudni kell szeretni, önzetlenül adni, és tudni kell megbocsátani, elengedni (a negatív gondolatokat, a merev gondolkodási programokat). A meditáció, a légzés-terápia, a homeopátia, a jóga, a tánc, a festészet és a masszázs hatékonysága elsősorban annak a ténynek köszönhető, hogy a racionális gondolkodás nem része ezeknek.

A boldogság akkor jön el, amikor a legkevésbé számítunk rá! Ha túl sokat gondolsz rá, örökre megnyomoríthat.

A boldogság túl egyszerű; nem a szellemi fejlődés szintjének próbája, nem igényel speciális ismereteket. Valójában a gondolatainkban sem tudunk eljutni hozzá.

Ahhoz, hogy boldogan élj, fenn kell tartanod a megfelelő kapcsolatot a saját gondolkodásoddal!


Az alábbiakban felsorolok öt összetevőt, amelyek a boldogság receptjét alkotják:


1. A gondolatok nem a valóságod. A gondolatok csak a világ értelmezései. Csak annyi a hatalmuk, amennyit mi magunk adunk nekik.


2. Minden gondolat átmeneti. Megjelennek és eltűnnek, örvénylenek és végigsöpörnek, mint levelek a szélben. Kizárólag azok maradnak meg, amikhez ragaszkodunk.


3. Te magad választod ki a gondolataid. Senki sem teszi meg ezt helyetted és érted! Átgondolhatod a saját döntésed (eldöntheted, hogy ezt vagy azt a gondolatot cselekedetté teszed-e, megtörténteted-e).


4. A gondolatoknak nincs valódi hatalma. Mentális erejüket (töltésüket, energiájukat, manifesztáló erejüket) a hit nagysága és a szándék adja. Nem rendelkeznek saját hatalommal.


5. Nem vagy köteles komolyan venni a gondolataid!

Naponta legalább egyszer kapcsold ki a gondolataid áramlását! Ülj csendben! Csukd be a szemed! Lélegezz mélyeket! Képzeld el, hogy az elmédben nincs félelem, előítélet, kishitűség és negatív jövőkép! Képzeld el a tiszta fényt és a korlátlan boldogságot! Képzeld el a mindent átölelő, mindenütt jelenvaló békét! Hagyd, hogy valamennyi gondolatod eltűnjön, feloldódjon!

Meggyógyulhatsz a tudatosság által. Engedd át magad az áramlásnak, és adj teret az inspirációnak, a látomásnak és a szeretetnek! Gondolkodj kevesebbet, és szeress többet!


Forrás: Késmárki László: A gyógyulás kulcsa A pszichoszomatika nagy könyve Ankh kiadó 2020.

Késmárki László:Test-lélek szótár A betegségek lelki,mentális és karmikus okai Ankh kiadó 2021


Könyv rendelése: ankhkiado@gmail.com




Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Megjegyzések