Felébredni az álomból

 


Vajon fel tudod idézni, reggel felkelés után általában milyen gondolatok kavarognak benned? Mennyire vagy tudatos teremtő gondolataidra, érzéseidre? 

Tapasztalataim szerint a legtöbb ember csak álmodik az életről, és elég gyakran rémálmokat lát. Elgondolkodtam, vajon miért elégszenek meg az ábrándokkal? Az emberek nem tudják, hogy az álmok valóra váltásához fel kellene ébredniük? 

A teremtés nem arról szól, hogy elképzelem, vizualizálom a sikert, és a boldogság csak úgy megtörténik velünk. 


A tudatos teremtés egy folyamatos munka önmagunkon. Ha határozottan tudjuk, hogy mire vágyunk, akkor az Univerzum elkezd támogatni bennünket. Ehhez szükség van pontos, precíz célokra. Nem elég, hogy nagyjából tudjuk, merre felé tartunk. Nem elég, hogy kimondjuk: “valahogy így szeretném”. Nem elég, hogy dühösem ordítjuk: “Boldog akarok lenni”. Tudod egyáltalán, mi az, ami boldoggá tesz téged? Ami után áhítozol, az valóban a te célod? Vagy az édesanyádé, a feleségedé, esetleg a gyermekedé? Te akarod, vagy elvárják tőled? 

Talán minden év elején kitűzöd a céljaidat, de a teremtő erőd szinte sosem használod. Vajon miért? Következő lépésként mindig ott van a cselekvés? Ugye tudod, hogy az Univerzumban rend van, harmónia. Minél nagyobbak a céljaid, annál több munkát kell beletenned. Amennyire óriási a vágyad, olyan mértékű energiát kell befektetned, hogy megvalósuljon. 

Talán így másként tekintesz a feladataidra. 


A te lehetőséged is megvan ahhoz, hogy valóra váltsd a régóta dédelgetett álmaid. Amelyek ott szunnyadnak benned évek óta. Karmikus feladatok tömkelegét oldottad meg az elmúlt években. Rengeteget tanultál, fejlődtél. Szerintem érzed, hogy itt az idő, hogy kamatoztasd azt a sok tudást, bölcsességet. Fel kell ébredned az álomból, hogy az valóssággá tudjon válni. Összeszedni minden bátorságod, és nekiállni cselekedni. Ez nem azt jelenti, hogy eddig nem haladtál. Csupán bátorítalak, hogy menj tovább! Még ne elégedj meg! Annyi minden van körülötted, ami hozzád akar tartozni! A tiéd! Álmodj nagyot, higgy magadban, és tudd, hogy az életed senki máson nem múlik, önmagadon kívül!  


Minden este vizualizáld a sikert mindaddig, míg érzéseiddel is képes vagy elhinni, amit lelki szemeiddel látsz. Ha az érzéseid idomulnak a víziódhoz, megindult a teremtés folyamata. Ha pedig nekiállsz cselekedni, és megragadod a kínálkozó lehetőségeket, az álmaid valóra válnak! 


Különleges időket élünk. Hidd el, most sokkal gyorsabb minden! Csak lökd ki magad a kényelmi zónából és indulj el az álmaid felé vezető úton! Megérdemled! Sok sikert kívánok hozzá!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Megjegyzések