Április 30. Újhold: Az érzelmek virágzásának ideje

 


Bízom benne, hogy az elmúlt hetekben sikerült gyakorolnod az önszeretetet, és elengedni azokat a régi, elnytt érzéseket, melyek már nem tartoznak hozzád. Tavasszal általában sokkal nyitottabbak vagyunk, könnyebben fogadjuk be azokat az érzéseket, melyek feltöltik lelkünket. Idén sincs ez másként.

Áprilisban és májusban is kedvezek az energiák ahhoz, hogy rendezzük érzelmeinket és megnyíljunk a szerelemnek, igaz szeretetnek. Az idei évben teljesen átalakulnak a párkapcsolatok, mondhatnám úgy is, hogy magasabb szintre lépnek. Már teljesen mások az érzelmi igények, mint néhány évvel ezeltt, így ha nem tud együtt fejldni két ember, akkor elképzelhet, hogy el kell engedniük egymást. idén sok-sok lelki egymásra találás/kapcsolódás várható, a párok gyorsabban alakítanak ki közös életet, és találnak rá arra a közös útra, mellyel példát mutatnak a keres lelkeknek. Azok, akik eddig menekültek a szerelem ell, szintén nyitottabbá válnak, s talán elkezdik magukat megadni ennek a csodálatos érzésnek.

Lelki nyitottságunk azonban nem csupán szerelmi életünknek kedvez, hanem feléleszti kreativitásunkat, beindítja karrierünket, békét teremt kapcsolatainkban. A jelen energiák mindenképpen az új dolgok megismerésére, befogadására ösztönöznek. Arra buzdítanak, ne féljünk új utakat keresni, új módszereket bevezetni, boldogabbnak, önfeledtebbnek lenni. A hála érzése rengeteg kaput megnyithat bennünk. Ha hálás vagy azért, ami körbevesz, rengeteg új dolgot vonzol, amiért hálás lehetsz.

Eljött az igazi önmegvalósítás ideje. Ha már teljesen önazonos vagy és nincs szükséged a játszmákra, könnyszerrel érzel rá azokra a feladatokra, melyeket vállaltál, és ami boldoggá teszi léted.

Továbbra se felejtsd el leírni céljaidat, adj irányt az életednek, és tudasd égi segítiddel, mihez kéred támogatásukat!

Csodás napokat kívánok! 

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések