Elengedni az aggódást

 



Észrevetted, hogy az emberek folyton aggódnak olyan dolgok miatt, amik nagy valószínűséggel meg sem történnek soha? Az idei év arra késztetett mindannyiunkat, hogy értékeljünk... Értékeljük át eddigi életünket... 

Tudatosítsuk magunkban, hogy a jólét nem csupán az anyagiak birtoklását jelenti. Gazdag, aki egészséges, akinek van családja, aki szerelmes, akinek van szabadsága, és így tovább. 

 A sötét erő érzi a vesztét. Sok mindennek pusztulnia kell még az új épüléséhez. Szerintem ebben a rendszerben senki nem akar létezni a jövőben. Itt az idő, hogy az emberek kiálljanak magukért, őszinték és igazak legyenek. Hogy ne féljenek és ki merjék nyilvánítani igényeiket. 


Írd össze kérlek, a te életed jelenleg mitől gazdag! Bővelkedsz az időben? Szép lakásban élsz? Minden nap van időd meditálni? Vannak gyermekeid, szüleid, akiket szerethetsz? Terem finom barack a kertedben? 

Amíg nem veszed észre, milyen jómódban élsz, addig képtelenség még többet teremteni a jelenleginél. Légy hálás azért, ami körbevesz! 


Ez az időszak egy nagyon fontos dologra akar megtanítani! 


Gondolkozz el kérlek, hogy amiket másoknak adsz, annak megfelelő értékű energiát kapsz-e visszafelé. Ebből le tudod mérni, mennyire tiszteled és becsülöd magad, illetve a munkádat. Az ellenérték lehet pénz, öröm, vagy segítség. Ha az áramlás csak egyirányú, akkor megborul az egyensúly, és egyre szélsőségesebb helyzetekben találod magad. Azt fogod érezni, tőled mindenki csak elvenni akar. Ennek pedig más oka nincs, mint észrevenni és másképpen kezelni a hasonló helyzeteket. 

Ezt azért tartom fontosnak leírni, mert ha megértések születnek benned, akkor képes leszel elengedni az aggódást, hiszen tudni fogod, hogy minden a hozzáállásodon múlik. 

Ha az utóbbi időszakban központi kérdés nálad is a jólét, akkor arra kérlek, írj össze tíz okot, hogy miért érdemled meg azt, hogy bőségben élj! Ne feledd! Ami téged körbevesz, az közvetlen összefüggésben van a meggyőződéseddel.


Állj a tükör elé, nézz a saját szemedbe, és meggyőződéssel mondd ki a következőket: 


-Elengedem a folytonos aggódást, hogy nem kapom meg, amire vágyom.

-Elengedem az összes szegénységi fogadalmat, amit előző életeimben tettem.

-Elengedem a bűntudatot, amit a gazdagsággal kapcsolatban érzek.

-Elengedem a kényszerképzetet, miszerint a gazdagok rossz emberek. 

-Elengedem a szüleim elvárásait, amik megakadályoznak a bőség befogadásában.

-Elengedem a bosszúságokat, a szomorúságot, és nem a hiányra fókuszálok. 

Nyugodtan egészítsd ki a listát saját gondolataiddal, hiedelmeiddel, majd zárd le: “LEGYEN ÍGY MOST”!


Határozd el magadban, hogy mostantól elengeded az aggódást, mely a legtöbb nem kívánt esemény bevonzója. Higgy abban, hogy mindenre van megoldás, és a megfelelő hozzáállás lehetővé teszi, hogy észre is vedd! És ne felejts el töltekezni! Sok sikert kívánok hozzá!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Megjegyzések