Elengedni a bosszúságokat

  




Bízom abban, hogy az idei év meghozta életedbe is a régóta várt tudati áttörést. Remélem, mára már letisztult, mi mindent kellett szélnek eresztened, és megtöltened helyét friss, új energiával. Ha ügyesen használtad ki az elmúlt időszakot, akkor pozitív irányú változások állhatnak be most életed minden területén. Ha mertél döntéseket hozni, és ez ismeretlen felé menni, a jutalom nem marad el. 

Egyfajta paradox érzés uralkodhat el az embereken, ahol a nyugalom és a feszültség kéz a kézben járnak. Az elmúlt időszak történései tervezésre késztettek, azonban a gyakorlati megvalósítás sokszor várat magára. 
Globálisan érzékelhető egyfajta sürgető érzés, ám ezt sokan nem tudják beazonosítani, és eluralkodik rajtuk egy intenzív feszültség. 
Ha az ember sokat bosszankodik, az egy biztos jelzés, hogy még nincs összhangban önmagával és az őt körbevevő világgal. 
Arra szeretnélek kérni, hogy figyeld kicsit  a gondolataidat. Talán meg fogsz lepődni azon, mennyi mindent teremtesz anélkül, hogy tudatos lennél rá. Minél többet gondolsz egy adott dologra, annál közelebb hozod magadhoz. Az aggódás és az állandó bosszankodás nem a boldog jövőd teremtője. 
Csak gondolkodj el kérlek, egy-egy dolog miért kelt ellenérzéseket benned? Mi az, ami az utóbbi időben sok bosszúságot okozott? 
Vajon a helyzet nem azt akarja, hogy elengedd, vagy megváloztasd a vele kapcsolatos érzéseidet? 
A sok mérgelődés csökkenti a vitalitást és megbetegíti az embert. Talán ismersz olyanokat, akik végigmérgelődik egész életüket. Akiknek soha nem jó semmi. Akik a kákán is csomót keresnek. Vajon jó egy ilyen ember mellett élni? Kétlem…

 Akár régóta emészt egy helyzet, akár a napokban lett részese életednek, hidd el, a lelki békéd többet ér. Mérlegelj, hogy tudsz-e változtatni azon, ami feszültséget generál benned. IGEN? Akkor nincs okod bosszankodni. NEM? Akkor meg pláne nincs okod bosszankodni. 
Engedd el azt a kényszerképzetet, hogy te más cselekedeteinek az áldozata vagy. Bármi is történik körülötted, a boldogságod csupán attól függ, hogy hogyan reagálsz az eseményekre.
 
Feladataim: 
- Gyakorolni az elfogadást (bárki bármit tesz, én elfogadom, hiszen nincs jogom beleszólni a másik életébe)
  • Megszabadulni az elvárásoktól (nem kell mindent kontroll alatt tartanom, megengedem, hogy az élet olyan legyen, amilyen)
  • Tudatosan abbahagyni a bosszankodást (a lelki békém a legfontosabb a világon)
Felismerem, hogy senki nem tud felbosszantani, csupán én tudom saját magamat. 
Ajánld fel az angyaloknak az ezzel kapcsolatos félelmeidet, és kérd, hogy tisztítsanak meg a szívedben lévő neheztelésektől, bosszúságoktól. Majd mondd ki hangosan néhányszor: -SZABAD VAGYOK!

Kellemes elengedést kívánok! 



Megjegyzések