A belső gyermek üzenete

Minden emberben él egy kisgyermek, akit egykoron magára hagytak. Mindnkben ott van az az ártatlan, magányos kislány vagy kisfiú, aki elásta a félelmeit, múltbéli fájdalmait. Ott él bennünk egy pici gyermek, aki várja, hogy megtaláljuk, és kiszabadítsuk t.

Ha elérzékenyültél az elz sorokat olvasva, biztosra veszem, hogy a te bels gyermeked is elfogadásra, szeretetre vágyik. Vedd el egy gyermekkori képed, nézz a saját szemeidbe.

Bízom benne, hogy együttérzéébred benned e csöppnyi lény iránt. Ez a kisgyermek biztonságra és szeretetre vágyik. Ugye, milyen sokszor érezted ennek a hiányát? Ha nem kaptad meg, lehet, hogy függségekbe menekültél. A benned él gyermek azt üzeni neked, hogy engedd el a régi sérelmeidet. Ami elmúlt, már nincs többé. Te akartad megtapasztalni, amit átéltél a múltban, a te választásod volt a családodba születni. Ezáltal fejldtél, váltál nemesebbé. Itt az id elengedni a régi fájdalmakat, mert megakadályozhatnak abban, hogy sikeres, harmonikus, boldog életet élj. Meddig akarod még cipelni, ami réges régen elmúlt? Öleld meg gondolatban bels gyermeked, mondj neki hálát a kitartásáért, szeretetéért, elfogadásáért. Biztosítsd arról, hogy te mindig szeretni fogod, rád mindig számíthat. Mondd ki, kiabáld ki minden sérelmedet, és engedd, hogy benned átalakuljon szeretet energiává. Töltdj fel, mondj köszönetet és hálát a lelki gyógyulásodért.

Ha úgy érzed, nehezen találod a békét, tölts minél több idt a szabadban, fleg vízparton, hegyekben vagy erd mélyén. Vedd fel a kapcsolatot a természettel, így sokkal könnyebben találod meg a lelki nyugalmat.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések