A valódi átrendeződések ideje

 




Úgy érzed, az utóbbi időben különösen érzékeny a lelked? Felismerhetjük, hogy nem igazán tudunk racionális döntéseket hozni, a helyzetünk megdolgoztatja az érzelmeinket. Mintha különféle próbatételeken mennénk keresztül, és azt tesztelné a sors, milyen mértékben vállalunk felelősséget korábbi döntéseinkért. A sok történés miatt kicsit erővesztettnek érezhetjük magunkat. Meg kell találni a módját, hogyan tudjuk pótolni az elveszett energiát. Séta az erdőben, a tó partján vagy egy kis játék házi kedvencünkkel máris feltölti szívünket.

Ne lepődjünk meg, ha előkerülnek a múltból levelek, személyek vagy lezáratlan ügyek. Érdemes végre szembenézni velük, hogy ne nyomasszák lelkünket mélyen belül. Figyeljünk oda, hogy higgadtan és szeretettel reagáljunk az eseményekre akkor is, ha mostanában sokkal feszültebbek vagy érzékenyebbek vagyunk.

A sok felgyülemlett feszültséget érdemes beletenni bármilyen sport- vagy kreatív tevékenységbe.

Mostanában sokmindennel szembesülhetünk a múltból, aminek célja minden esetben, hogy felhívja figyelmünket, mit kell még szélnek eresztenünk. Tíz éve tart már ez az óriási tisztulás a Földön. Az elmúlt 1-2 évben elérte csúcspontját, így ideje a rendeződésnek. Ez egy igazán hosszú folyamat, hiszen több ezer év karmikus terhétől nem lehet percek alatt megszabadulni, és Földünknek is időre van szüksége az átrendeződéshez. A magasabb rezgésszint teljesen új lehetőségeket nyit meg előttünk. Minden sokkal gyorsabban megtörténhet. Ha tudatosak vagyunk és céljaink felé haladunk, minden támogatást megkapunk. Ha nem kormányozzuk életünk hajóját, akkor pedig gyorsan süllyedünk.

Az egészen biztos, hogy a változások mindannyiunkat érintenek. Ha képesek vagyunk fejlődni, akkor csodás évek várnak ránk. Ha szembe megyünk az árral, szenvedni fogunk. Tudni kell megújulni testileg és lelkileg is, akkor azt fogjuk érezni, előttünk nincs lehetetlen, miénk a világ! Most végre mindenre érkezik megoldás! Azokra a helyzetekre is, amiket évek óta nem sikerült megoldanunk. Hiába kerestünk, kutattunk, nem jöttek a válaszok. Most pedig mindenre fény derül, minden helyzetből kiút nyílik.

Lehet rajtunk egy izgatott várakozás, szinte a zsigereinkben érezzük a felszabadító energiákat. Rengeteg lehetőségünk nyílik a megoldásokra! Végre! - kiálthatjuk! Végre látjuk az alagút végét! Rövidesen tényleg kinyílik előttünk a világ! Legyünk bátrak, ne hessegessük el a hirtelen jött, elsőként merésznek tűnő ötleteinket! Lehet, hogy a legnagyobb boldogság felé visznek minket! ;)


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések