A jelen időszak megpróbáltatásai

 




A jelen időszak nehézségei rendkívül próbára teszi a lelket. Rendeltetésük, hogy megtanuljunk elengedni, ne ragaszkodjunk senkihez és semmihez. Míg ezt a leckét nem sajátítjuk el, addig szenvedésként éljük meg a jelent. Pedig ez tulajdonképpen ajándék, ha megértjük a lényegét. Lehetőségünk van elengedni minden múltbéli szenvedés lenyomatát, amit régóta a lelkünkben hordozunk. Szélnek ereszthetjük a régi fájdalmakat, amik meggátolják a boldogság megélését. 


Sokan veszítenek el olyan embereket maguk mellől, akik fontosak számukra. Van, akinek egy kis időre el kell engednie azt, akit a legjobban szeret, hogy mindkettőjüknek gyorsabb legyen a fejlődés.


Nagyon nehéz energiák vannak a világban, minden túl gyorsnak vagy túl lassúnak tűnik, többször érezzük azt, hogy hiábavalóak erőfeszítéseink. Mintha minden blokkolva lenne. Pedig pont az ellenkezője igaz mindennek. Most BÁRMIT megvalósíthat az ember, ha van hozzá bátorsága és kitartása. Minden álmunk könnyűszerrel valóra váltható. Egy valami viszont roppant nehéz: ez pedig az önmagunkkal való küzdelem. 


Elsődleges feladatunk tehát az, hogy önmagunkat felszabadítsuk a múlt terhei alól! Engedjük el a régi szenvedést, a régmúlt keserves fájdalmát! Ha így teszünk, akkor készen állunk majd belépni a jövő kapuján. És ott vár bennünket egy olyan élet, amire mindig is vágytunk! 


Sok erőt és kitartást kívánok mindenkinek!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések