Szabadítsd fel magad!




Biztos vagyok abban, hogy az elmúlt évek szélsőségei téged is arra kényszerítettek, hogy meghozz olyan döntéseket, melyek hatással lesznek a jövődre. 

Talán később áldásként tekintesz majd vissza erre az időszakra, hiszen elindultál új utakon egy jobb élet reményében. Szükség volt ezekre az időkre ahhoz, hogy önmagadra találj. Ráéreztél, hogy a változás elengedhetetlen. Megértetted, hogy a változás egyáltalán nem félelmetes. Sőt! A folyamatos változásra való hajlandóság része egy sikeres, boldog életnek. 

A változás iránya attól is függ, hogy eddig merre haladtál, és attól is, hogy most milyen változások mellett döntesz.


Azt nem mondom, hogy könnyű energiák vannak jelen. De azt tudom, hogy minden helyzet magába foglalja a gyors megoldásokat, így most sokkal hamarabb képes vagy megoldani bármit. Lehetne ennek az időszaknak a jelszava: "Aki keres, az talál" vagy "Aki zörget, annak ajtót nyitnak". 


Most különösen igaz, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Aki megoldást akar, megkapja. De bizony meg kell dolgozni érte. Nem kell tovább vinni az évek óta cipelt súlyos terheket, melynek súlya alatt már félig összerogytál. Holnap megújult erővel indulhatsz valóra váltani az álmaidat. Csak döntsd el, hogy megnyílsz az új lehetőségeknek, és addig mész, míg megtalálod a megoldást. 


Régóta tartó, minden ideget felőrlő karmikus kapcsolatok záródnak le, és szívmelengető találkozásokban lehet részünk. Egyre több valódi pár talál egymásra, amint megnyitják szívüket. 


Ha beleragadsz a régi mintáidba, melyeknek eddig is rabja voltál, azt jelenti, hogy feladtad a boldogság keresését. Hidd el, a helyzeted precízen megmutatja, hol tartasz önmagad elfogadásával, szeretetével. Az egész életed ezen múlik. Nem azért jöttél a Földre, hogy másokat szolgálj, hanem azért, hogy önmagad tedd boldoggá. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha nem másokért élsz, hanem odafigyelsz a saját, lelki szükségleteidre. A küldetésed most az, hogy bábból pillangóvá válj! Ne mástól várd a megváltást, csak döntsd el, hogy szárnyalni fogsz. Légy bátor! Itt az idő! Szabadítsd fel magad!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések