Az igaz szerelem igazi ajándék



Szia Viki, Endre vagyok, az Éva testvére, aki állítólag már jelezte feléd, hogy megkereslek a sikertörténetemmel. Mi személyesen nem találkoztunk, csak egyszer régen, legalább 8-9 éve. Oldáson voltam nálatok, és akkor ott megváltozott az életem. Akkor már hosszú ideje egyedül éltem. Az évek során találkoztam néhány nővel, de sosem éreztem, hogy valóban kapcsolatot szeretnék tőlük. Hiába kerestem az igaz szerelmet, úgy tűnt, hogy ez a része az életemnek sosem fog beteljesülni.

Azonban egy nap, amikor már majdnem feladtam a reményt, Éva elhívott oldásra, és ott nálatok találkoztam egy hölggyel, akitől azonnal felvillanyozódtam. Az első pillanattól fogva tudtam, hogy valami különleges van közöttünk, és elhatároztam, hogy mindent megteszek azért, hogy jobban megismerjük egymást. Tisztán emlékszem, párkapcsolati és családi oldás volt, és szorítottam vissza a könnyeimet, és amikor hazaértem, jól kisírtam magam. 

Mindent megtettem utána, hogy közelebb kerüljek a hölgyhöz, és pár nap sem telt el, hogy a hölgy is érdeklődött irántam közös ismerős révén. Az összekötő kapocs a testvérem volt. Egyre több időt töltöttünk együtt, és lassan de biztosan rájöttünk, hogy valóban az igaz szerelmet találtuk meg egymásban.

Aztán elkezdtünk építeni egy közös életet, és minden egyes nap egyre inkább egymásba szerettünk. Voltak nehézségeink, de mindig képesek voltunk megoldani a problémáinkat és megerősödtünk az élmények által. Megtanultuk, hogyan kell támogatni egymást és hogyan kell türelmesnek lennünk, és minden kihívást átvészeltünk.

Végül az igaz szerelem megkoronázásaként összeházasodtunk, és azóta boldogságban élünk. Azok a nehéz évek, amikor úgy tűnt, hogy sosem találjuk meg egymást, csak még értékesebbé tették a kapcsolatunkat, és azt mutatták meg nekünk, hogy az igazi szerelem keresését sosem szabad feladni. Azóta is folyton meditálunk az oldaladon, esténként felolvassuk egymásnak az új cikkeket. Meghallgatunk minden előadást és nagyon hálásak vagyunk a munkádért. 

Bár az igazi szerelem megtalálása nem mindig könnyű, ha kitartóak vagyunk, akkor elérhető. Azt is mutatja a történetem, hogy az igazi szerelem akkor jön létre, amikor mindkét fél készen áll az együttműködésre. Az már csak hab a tortán, hogy egy olyan helyen találkoztunk, ahová mindketten fejlődni és tanulni mentünk. Az igaz szerelem igazi ajándék, ha megtaláljuk, akkor az valóban az élet egyik legcsodálatosabb ajándéka lehet.



Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések