Út a teljességhez - 60 napos karmaoldó program

Hiszel a lélek erejében? A változás csodájában? A fény mindent elsöprő varázslatában?
Mindannyian cipelünk sötét emlékeket és örökké sajgó sebeket. De vajon gondolkodtál már azon, hogy mindez miben gátol téged?
Segítünk: mindenben. A beléd égett blokkok olyanok, akár a hurkok a nyakadon, amik nem engednek szárnyalni, repülni, lélegezni…
Új életre vágysz? Úgy tartják, a legszebb virágok a romok fölött nyílnak. Ahhoz, hogy új életet kezdjünk, és magunk mögött hagyjunk minden rosszat, le kell rombolnunk mindazt, ami beteggé, sérülékennyé és hitetlenné tett minket.
Hogy milyen lesz? Fájdalmas. De újat teremteni csak úgy lehet, ha visszamegyünk a kezdethez, az eredethez, oda, ahol még minden szép és jó volt, és újra kezdünk mindent.
A 60 napos karmaoldó program minden egyes napja olyan feladatokat tartalmaz, amelyek alapjaiban rengetik meg az érzelmi életünket, de a könnyek és az elengedés okozta kínok mellett folyamatosan építenek. Minden egyes nappal könnyebbek, mégis többek leszünk. A fény apránként tölti meg a testünket-lelkünket, s mire a program végére érünk, új emberek leszünk.
S hogy mi lesz a jutalmunk a végén? Az új életünk, ami mágnesként vonzza majd magához a bőséget: a szeretetet, a jólétet, a békét és az egészséget. Készen állsz a nagy utazásra?









































Megjegyzések